"2012 Insignia Team Büyük Yaz Buluşması" hakkında hazırlamış olduğum afiş çalışmasını da takdirlerinize sunuyorum. (İlk sayfaya da konulursa Mükemmel olur)
Sponsorlarımız konu hakkında çalışmalara çoktan başladı bile...
Yeni tasarım çalışması "Yaka Kartları" ise sürpriz... Gelince görürsünüz...
"2012 Insignia Team Büyük Yaz Buluşması" hakkında hazırlamış olduğum afiş çalışmasını da takdirlerinize sunuyorum. (İlk sayfaya da konulursa Mükemmel olur)
Ellerine saglık Cemil ağabeyimiz.
On numara olmuş.
Cemil abi ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ayrıca sayfanın sağ üst köşesindeki 3. yıl logosunu da çok beğendim. Yeni anahtarlıkları da bu şekilde yapsak çok güzel olur bence. Üzerimize düşeni, yaparız bizde Bursa grubu olarak
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Ellerine saglık Cemil ağabeyimiz.
On numara olmuş.
Teşekkür ederim Oktay kardeşim, elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte.
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Cemil abi eline emeğine sağlık clapclap clapclap
Teşekkürler, sizler sayesinde güzel fikirler ortaya çıkıyor.
Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
Cemil abi ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ayrıca sayfanın sağ üst köşesindeki 3. yıl logosunu da çok beğendim. Yeni anahtarlıkları da bu şekilde yapsak çok güzel olur bence. Üzerimize düşeni, yaparız bizde Bursa grubu olarak
Mert kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Evet 3. yıl logosu "Anahtarlık" olarak değerlendirilebilir. Güzel fikir
Yönetim bu konuda karar alırsa, tasarımın orijinalini gönderebilirim.
Yorum