Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 Insignia Team Büyük Yaz Buluşması

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2012 Insignia Team Büyük Yaz Buluşması

bende malesef katılamayacağımı bildirmek zorundayım.kusura bakmayın abilerim

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

sonbahar mı geldi ? yaprak dökümü başladı :P
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

olağan süreç
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
          Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Evet Gün Geldi Çattı Son 1 Haftamız var yavaş yavaş plan yapma zamanı geldi Kamil hocam ön bilgiyi vermiş Cumartesi Günü Sabah 07:00 toplanma ve 07:15 te hareket edecek şekilde herkes Mehmetçik vakfındaki standart buluşma yerimizde buluşulup yola çıkılacak bilmeyenler için ise sabiha gökçe hava limanı bağlantısını geçtikten sonraki ilk benzinci Opet Mehmetcik tesisleri haritadan baka bilirsiniz http://harita.yandex.com.tr/-/CNCgi-zG yola çıktıktan sonra Adapazarına gelmeden Berceste Tesislerinde küçük bir kahvaltı ve çorba molası vereceğiz daha sonrada eskişehire gelmeden Sararın Outlet tesislerinde kısa bir mola ve tahmini 11:00-11:30 Eskişehire Düzgün ve büyük bir giriş yapacağız .

İstanbul'dan Cumartesi gidecekleri sabah 07:00 da Opet Mehmetcik Tesislerinde bekliyeceğiz.

fatih abi ben neyapayım kaç gibi izmitte olursunuz kandıra sapağındamı bekleyim sizi yoksa bercestede siz gelmeden semaverde çayınızı hazırmı edeyim
          Telefonlasiriz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ankara grubu ile sararin tesislerinde bulusabiliriz ama ters yonden giris varmi bilmiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
              Evet Gün Geldi Çattı Son 1 Haftamız var yavaş yavaş plan yapma zamanı geldi Kamil hocam ön bilgiyi vermiş Cumartesi Günü Sabah 07:00 toplanma ve 07:15 te hareket edecek şekilde herkes Mehmetçik vakfındaki standart buluşma yerimizde buluşulup yola çıkılacak bilmeyenler için ise sabiha gökçe hava limanı bağlantısını geçtikten sonraki ilk benzinci Opet Mehmetcik tesisleri haritadan baka bilirsiniz http://harita.yandex.com.tr/-/CNCgi-zG yola çıktıktan sonra Adapazarına gelmeden Berceste Tesislerinde küçük bir kahvaltı ve çorba molası vereceğiz daha sonrada eskişehire gelmeden Sararın Outlet tesislerinde kısa bir mola ve tahmini 11:00-11:30 Eskişehire Düzgün ve büyük bir giriş yapacağız .

İstanbul'dan Cumartesi gidecekleri sabah 07:00 da Opet Mehmetcik Tesislerinde bekliyeceğiz.

fatih abi ben neyapayım kaç gibi izmitte olursunuz kandıra sapağındamı bekleyim sizi yoksa bercestede siz gelmeden semaverde çayınızı hazırmı edeyim
              Telefonlasiriz
              tamamdır abi
              2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Eses
                Arkadaslar pazar günkü kuzu çevirme organizasyonu icin bazıları hala kac kisi gelecegini belirtmemiş ... Sizden ricam kisi sayısı yazdirmayanlar bu hafta sayımızı belirleyelim...
                Coşkun bey, arkadaşlar beni 1 kişi olarak kayıtlara alırlarsa memnun olurum ihihi

Yorum

Cemil abi görüşmek üzere Cok oldu görüşmeyeli.
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                    Cemil abi görüşmek üzere Cok oldu görüşmeyeli.
                    Hakikaten yahu hepinizi özledim vallahi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Eses
                      Gökhan bu işin çıban başı sen ve Volkan olursun kesin... Demedi demeyin...
                      Coşkun bey beni hiç hesaba katmıyorsunuz anlaşılan

Yorum

Eskişehirde bulunduğum için en kolay katılımı sağlayanlardan biri olacaktım lakin lastiğimin biri yarıldı Antalya'ya gidip 4 lastiği değiştirteceğim. Neden Eskişehir demeyin benim asıl hayatım ve çevrem orada ve cüzdanımdan ha deyince 4 bin tl çıkmıyor 4 lastik için Gerçekten katılmayı çok isterdim araç olmasa da ama lastiklerin geldiği tarih ve benim izin alabildiğim tarih çok ters denk geldi.

Yorum

4 lasrik 4000 tl biraz pahalı değilmi ne lastiği alıyorsunuz Michelin 2600 tl Kumho 1350 tl 19" için neyse sağlık olsun diyelim

Yorum

4 lasrik 4000 tl biraz pahalı değilmi ne lastiği alıyorsunuz Michelin 2600 tl Kumho 1350 tl 19" için neyse sağlık olsun diyelim
                            Burak jantlar 20" Eskişehirin altını üstüne getirdik kimsede yok ...sipariş ederiz getiriz diyorlar 700tl / 900tl arası fiyatlar cıkıyor ...Burak en son netten bir kaç fiyat almıştı ama oda gercekleşmedi sanırım hayırlısı Burak katılamamasına üzüldüm gercekten
                            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Rahat ol ben tüm markaların fiyat araştırmasını yaptım. ne aldığımı konusuna gelince, Dunlop Sport Max GT 245x40x20 fiyatına bakarsın ne lastiği aldığımı görürsün, evet biraz pahalı. neyse bu konunun benim lastiklerimle alakası yok ben sadece manzeretimi dile getirdim.

Birincisi yaprak dökümü ve olağan süreç gibi bir cevaplardan sonra açıklama yapma gereği duydum neden duyduysam artık.

İkincisi ne lastiği aldığımı öğrenmiş oldunuz.

Evet ufuk netten max tt ye 580 dediler lakin takılma esnasında oluşabilecek zarar konusunda garanti vermiyorlar bende mecbur antalyaya götüreceğim aracı. Alacağım yer takılma esnasında oluşabilecek hasarları kendimiz takarsak karşılarız diyorlar, seçeneğim kalmadı.

Yorum

Ankara grubu ile sararin tesislerinde bulusabiliriz ama ters yonden giris varmi bilmiyorum
                                Fatihcim ters giris yok sararın tesislerine, ama az ileride bağlantı sapak var ordan dönebilirler Ankara grubu.
                                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İşleniyor...
                                X