istanbul'dan buluşmaya cumartesi katılan arkadaşlar artık bizde ufak ufak eskişehire gidişi ayarlasak.
sabah kaçta nerede buluşuyoruz?
konvoy halindemi gidiyoruz?
konvoyu bozana ceza veriyormuyuz?
sabah kahvaltısını nerede yapıyoruz?
Arkadaşlar ben diyorumki, sabah erken çıkalım cumartesi günü, kahvaltıyı eskişehirde yapalım 09.30 ile 10.00 civarında, Eskişehire has çiğ börekle.
Buluşma yerimiz Mehmetcik Opet olur gene. sabah 06.30 da. İstanbul trafiği başlamadan istanbuldan çıkışı yapalım.
Cumartesi günü öğleden önce Eskişehirde olalımki, o günün keyfini çıkaralım. Geç kalırsak hem trafik çekeriz hemde Cumartesi gündüz boşa gitmiş olur diye düşünüyorum.
Cumartesi günü öğleden önce Eskişehirde olalımki, o günün keyfini çıkaralım. Geç kalırsak hem trafik çekeriz hemde Cumartesi gündüz boşa gitmiş olur diye düşünüyorum.
Selam arkadaşlar, şuanda sivas / kangal / kuşkayası köyüne bağlı /kargakalesi mezrasındayım. Çok yağmur yağıyor , sel var. Sivasa insignia ile geldim. Buraya ford ranger 4x4 ile geldim. Söylemek istediğim konu, ailesel sağlık nedenleri dolayısıyla, çok istekli olmama rağmen ve şehir dışı mejburi planlarım olmasından dolayı eskişehire katılamıycam. Ben ve arkadaşım ( +1 ) gelecek diye yazdırmıştım ama malesef katılamıycam. Büyüklerime saygılar, küçüklerime sevgiler dilerim. Şimdiden kusura bakmayın. İnşallah bi dahaki başka bir buluşmaya katılmak nasip olur.
Evet Gün Geldi Çattı Son 1 Haftamız var yavaş yavaş plan yapma zamanı geldi Kamil hocam ön bilgiyi vermiş Cumartesi Günü Sabah 07:00 toplanma ve 07:15 te hareket edecek şekilde herkes Mehmetçik vakfındaki standart buluşma yerimizde buluşulup yola çıkılacak bilmeyenler için ise sabiha gökçe hava limanı bağlantısını geçtikten sonraki ilk benzinci Opet Mehmetcik tesisleri haritadan baka bilirsiniz http://harita.yandex.com.tr/-/CNCgi-zG yola çıktıktan sonra Adapazarına gelmeden Berceste Tesislerinde küçük bir kahvaltı ve çorba molası vereceğiz daha sonrada eskişehire gelmeden Sararın Outlet tesislerinde kısa bir mola ve tahmini 11:00-11:30 Eskişehire Düzgün ve büyük bir giriş yapacağız .
İstanbul'dan Cumartesi gidecekleri sabah 07:00 da Opet Mehmetcik Tesislerinde bekliyeceğiz.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Evet Gün Geldi Çattı Son 1 Haftamız var yavaş yavaş plan yapma zamanı geldi Kamil hocam ön bilgiyi vermiş Cumartesi Günü Sabah 07:00 toplanma ve 07:15 te hareket edecek şekilde herkes Mehmetçik vakfındaki standart buluşma yerimizde buluşulup yola çıkılacak bilmeyenler için ise sabiha gökçe hava limanı bağlantısını geçtikten sonraki ilk benzinci Opet Mehmetcik tesisleri haritadan baka bilirsiniz http://harita.yandex.com.tr/-/CNCgi-zG yola çıktıktan sonra Adapazarına gelmeden Berceste Tesislerinde küçük bir kahvaltı ve çorba molası vereceğiz daha sonrada eskişehire gelmeden Sararın Outlet tesislerinde kısa bir mola ve tahmini 11:00-11:30 Eskişehire Düzgün ve büyük bir giriş yapacağız .
İstanbul'dan Cumartesi gidecekleri sabah 07:00 da Opet Mehmetcik Tesislerinde bekliyeceğiz.
fatih abi ben neyapayım kaç gibi izmitte olursunuz kandıra sapağındamı bekleyim sizi yoksa bercestede siz gelmeden semaverde çayınızı hazırmı edeyim
Üzülerek katılamayacağımı bildirmek zorundayım listeden adımı kaldırırsanız sevinirim. Hafta sonu Antalya'ya gitmek zorundayım, hesapta olamayan bir gelişme, katılmayı çok istemiştim ama nasip değil anlaşılan inşallah bir daha ki sefere.
Yorum