pazar günü benide aranıza kabul ederseniz kütahyadan katılmak istiyorum. İsmim bülent tükenmez elektronik mühendisiyim yaşım 36..eşim ve çocuğum ile katılmak istiyoruz.
pazar günü benide aranıza kabul ederseniz kütahyadan katılmak istiyorum. İsmim bülent tükenmez elektronik mühendisiyim yaşım 36..eşim ve çocuğum ile katılmak istiyoruz.
selamlar
Bülent bey hoşgeldiniz, kenidnizi tanışma bölümünde de tanıtırsanız memnun oluruz
istanbul'dan buluşmaya cumartesi katılan arkadaşlar artık bizde ufak ufak eskişehire gidişi ayarlasak.
sabah kaçta nerede buluşuyoruz?
konvoy halindemi gidiyoruz?
konvoyu bozana ceza veriyormuyuz?
sabah kahvaltısını nerede yapıyoruz?
Arkadaşlar ben diyorumki, sabah erken çıkalım cumartesi günü, kahvaltıyı eskişehirde yapalım 09.30 ile 10.00 civarında, Eskişehire has çiğ börekle.
Buluşma yerimiz Mehmetcik Opet olur gene. sabah 06.30 da. İstanbul trafiği başlamadan istanbuldan çıkışı yapalım.
Cumartesi istanbuldan katılım yapacak arkadaşların listesi bu durumda, eğer kaçırdığım arkadaşlar varsa isimlerini eklesinler, ayrıca yolda katılım yapacak arkadaşlarda yolda nereden katılım yapacaklarsa yazsınlar.
Cumartesi İstanbul Katılım Listesi
Sıra ---Nick--- ---İsim--- ---Toplam--- ---Şehir--- ---Katılım Tarih--- 1- Nurettin Nurettin Yılmaz 2 Kişi İstanbul Cumartesi 2- Facomx Fatih Badur 4 Kişi İstanbul Cumartesi 3- turquaz72 Gökhan Bebek İstanbul Cumartesi 4-Seyyah Bülent Solakoğlu 2 Kişi İstanbul Cumartesi 5- Sufy Süfyan Ayan 2,5 Kişi İstanbul Cumartesi 6- NEŞTER Kamil İnal 2 Kişi İstanbul Cumartesi 7- mstfkls Mustafa Keleş 5 Kişi İstanbul Cumartesi 8- volkan Volkan Paça 3 Kişi İstanbul Cumartesi 9- Morpheus Oktay Kurt 3 kişi İstanbul Cumartesi 10- ozkanc Özkan Çukurlu 3 Kişi İstanbul Cumartesi 11- dawn1974 Şafak Uran 2-3 Kişi İstanbul Cumartesi 12- alibaba3434 Faysal Kocaslan 2 Kişi İstanbul Cumartesi 13- Gökhan_55 Gökhan Sarıoğlu İstanbul Cumartesi 14- Erhktn Erhan Keten 3 Kişi İstanbul Cumartesi 15- byazkan Barbaros Yazkan 2 Kişi İstanbul Cumartesi 16- meto Metin Çelik 2 Kişi İstanbul Cumartesi 17- xxstormxx Murat Özbay 3 Kişi İstanbul Cumartesi 18- Eliff Elif Keten 3 Kişi İstanbul Cumartesi 19- 34SRK61 Serkan Dilaver 2 Kişi İstanbul Cumartesi 20- Odak Burak Burak-Tarık 2 Kişi İstanbul Cumartesi 21- gercek_dogan Barış-Doğan 2 Kişi İstanbul Cumartesi 22- ferhanaltunel Ferhan Altunel 2 Kişi İstanbul Cumartesi
Yorum