Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
oFff Ufukcum sen ne haber ya?????? desene baştan ayarlama yapardık....Hadi neyse...
Utku abi zaman var daha .....
Bakıyorum bazı arkadaşlar otelde kalmak pek istemiyolar cumartesi gece saat kaçta gelirlerse gelsinler kapımız acık cuartesi gece telim hep acık olcak uyumak sabaha karşıda gelseler bir saat uyumalrı iyi gelcegini düşündüm orda nacizane misafir etmek istedim abi iyimi ettik kötümü ettik bilmiyorum
suça teşvik
Suça Teşvik Derken Sufyan abimm...Bizim burda misafir perverlik deniyor demenkki istanbulda suç sayılıyor evinde misafir etmek alala alala alala
Erken söylesen ... Utkucum bekar gelecekti aile faciası suça teşvik bundan
Sufyan abim öncelikle geçmiş olsun Mevlam acil şifalar versin ....Benim oldugum yerde kolay kolay suç olmaz rahat ol en son hatam abantda oldu sadece radar sucu olur birde kırmızı ışık ihlali başkada bişey olmaz
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Ben Cimartesi gunu sabhatan ola cikmak icin kendimi ayarlamistim.Ancak oglumun sunum progra i ciktigi icin cumartesi gunu saat 16.00 gibi yola cikacagim.umaim organizasyondan cok sey kacirmam. Saygilar sevgiler
1. sayfada detaylar var gece kalmalı olarak düşünürseniz,oda ayırtmanız lazım o hafta eskişehirde etkinlikler olacağından otelde yer olmaya bilir en kısa sürede eft yapıp adınıza oda ayırtmanız gerekecek
Yorum