Suati bilmezsin ancak urgup gormedeki fitograflardan taniyabilirsin. Yigitihsan yazzacagima yanlis yazmisim. Muhammed ( msaka61) benim dishekimliginden ogrencimdi. Simdi has bir dishekimi oldu. Sitemizin uyesi ancak cok aktif degildi. Artik iyice aktif olacak. Mehmet hocami da tanimiyorsan sana diyecek birsey bulamiyorum.... muhaha muhaha muhaha. Merzifon desem
Suat bey'in nicki neydi?
İhsan abi İzmit'te, Ankara'yla bağlantısını çözemedim ihihi
Mehmet abi de aklıma gelmedi değil ama hem katılım için şimdiden bişey dememişti hemde Amasya'yı bile kabul etmediği için Ankara ne alaka diye düşündüm
bu isimler kesin katılacak mı yoksa yanıt mı bekliyoruz, kesin katılımsa eksik olanları listeye ekleyelim.
bu taraflardan katılan illere göre de cumartesi günü bi buluşma saati ayarlayalım, en uçtan başlar Eskişehir'e doğru yolda toplana toplana gideriz
Evet Alternatif toplanma yerleri ve zamanları son hafta netleşir diye yazmadım
Diğer bir tarafta katılımcı sayısı bizim için önemli bazı hazırlıklarımız olacak o yüzden kesin katılımcı sayısını netleştirmek için gelmek isteyenler şimdiden belirtsin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Suat ve Muhammed kesin. Suatin niki suat.... Yigit kardesim de mesajinda kendisi yazms bizim grupta oldugunu.... Mehmet hocami ve Ankaranin dogusunu zaten Ankardan sayiyoruz. Bu arada ben o gunler yaklastiginda hem Cumartesi hem de Pazar icin bulusma noktalari ve saatleri ayarlamaya calısacagim. Eskisehire giderken yolu Ankaradan gececek herkesi o gin itibariyla bu noktalar konusunda bilgilendirip bulusmalari ve toplanmalari gerceklestirbiliriz.... Bu arada gecenlerde Fatih hocam ile de konustuk . İstanbul grubu ile Ankara grubunu bi noktada bulusturup sehir icine ciddi kalabalik bir giris gerceklestirebilirz diye... ogun yaklasinca bu konulari netlestiririz
Yorum