http://www.passatturkiye.com/kisisel...-resimler.html
Gökhan bak Passat'çı abiler konuya nasıl hakim.
Passatları satıp Insignia kullanmayı bile düşünen var.
Türkiyemize örnek oluyoruz amman davranışlarımıza dikkat
Onlara dergimizi de gondermek lazım madem örnek alıyorlar.
http://www.passatturkiye.com/kisisel...-resimler.html
Gökhan bak Passat'çı abiler konuya nasıl hakim.
Passatları satıp Insignia kullanmayı bile düşünen var.
Türkiyemize örnek oluyoruz amman davranışlarımıza dikkat
Onlara dergimizi de gondermek lazım madem örnek alıyorlar.
adamları birbirlerine düşüreceğiz
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
adamların forumun sayı fazla ama katılımcı yok 6 - 7 aracı geçemiyorlar farklı yöntemlere başvuruyorlar. Nurettin abi bundan sonra resim yayınlamasakmı acaba adamlar kötü oluyor. örnek yorumlar :
"Rütbeleri forumda mesaj sayısına göre değil buluşmaya katılıma göre versek az katılan
ve rütbesizler her bilgiyi alıp kayboluyu ihtiyacı olduğunda tekrar gelip bilgiye bakıp gidiyor
bilgi içeren konuları göremesin rütbesizler bak bakalım ondan sonra buluşmalardaki artışa
bu benden bi tavsiye siz ne düşünürsünüz Sevgiler. "
"sponspor bulduk bedava yemek içecek pasta börek verdiler 5 arabaydık.dalga konusu olduk.buluşma diyorum adam 6 araba oldunuzmu diyor"
"Bosuna nefes tüketiyoruz, sifira sifir elde var sifir
Gelenlere Promosyon olarak Passat dagitiriyoruz desek siraya dizilir millet "
"Satıyoruz Passatı İnsignia alıyoruz..
Gerçekten acayip kıskandım..Daha önce buna benzer çok forum buluşması gördüm ama hep golf , scirocco , i30 yani genç kesime hitap eden araçlarındı..Bu İnsignia Passat segmentinde..Yani bizde böyle bir buluşma yapabilirmişiz demek ki..Gerçekten çok kıskandım..Bizim forum bunu yapamaz gibi geliyor :S"
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Onların forumundan birkaç üyenin bizim forumu takip ettiğine adım gibi eminim
Takip eden arkadaşlar ;
cem07 adlı üyenize
"halbuki passat segmentinde en çok tutulan araç, en gösterişli onun buluşması olması lazım insignia ne ki buluşması ne olsun diycem ama tam tersi olmuş"
Bu yorumu hakkında sadece güldüğümüzü iletin lütfen, hepimiz biliyoruz ki sizlerde bizim araçlarımıza imrenerek bakıyorsunuz
Sizlere düşük motorlu, gitmeyen, konforlu sandığınız passatlarınızda mutluluklar... haha
Yorum