Ankara grubundan sabah gekenler Opel Alpata ya girsinler saat 11 gibai burdan cikip alpataya gidecegix sonra yemek kuzu tandir sonrada saz ova ve aksama dogru eve donus
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Ynt: 2012 Insignia Team Büyük Yaz Buluşması
herkese iyi eglenceler diliyorum islerim dolayisi ile ben de cok istememe ragmen aranizda degilim ancak bir sonraki etkinlikte yer alabilmeyi diliyorum.neşeniz bol olsun arkadaşlar
Guzel bir etkinlik sonrasi istanbul yolunda metin tesislerinde durduk ve bu guzel etkinligi konusuyoruz ilk basta coskun kardesime sonra alpata dan ramiz bey ve ekibine cani gonulden tesekkur ederim bizleri kirmayarak turkiyenin dort bir yerinden gelen uyelerimizede ayrica cani gonulden tesekkurler
Bilerek yada bilmiyerek surculisan ettisek afola hepinizi cok seviyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Guzel bir etkinlik sonrasi istanbul yolunda metin tesislerinde durduk ve bu guzel etkinligi konusuyoruz ilk basta coskun kardesime sonra alpata dan ramiz bey ve ekibine cani gonulden tesekkur ederim bizleri kirmayarak turkiyenin dort bir yerinden gelen uyelerimizede ayrica cani gonulden tesekkurler
Sizin gibi değerli abilerimizi kardeşlerimizi arkadaşlarımıza şahzım adına Teşekkür ederim böyle güzel iki günü bize yaşattığınız için ...
Kazasız belasız yolculuklar .......
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
bende eve yeni geldim emeği geçen coskun kardesime sonra ufuk can kardeşime alpata dan ramiz bey ve insigniateam yönetimine sayamadıgım herkeze cok teşekkür ederim bize böyle bi güzellik yaşattıkları için
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Guzel bir etkinlik sonrasi istanbul yolunda metin tesislerinde durduk ve bu guzel etkinligi konusuyoruz ilk basta coskun kardesime sonra alpata dan ramiz bey ve ekibine cani gonulden tesekkur ederim bizleri kirmayarak turkiyenin dort bir yerinden gelen uyelerimizede ayricagonulden tesekkurler
Ben de Coşkun Bey'e özel olarak teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Alpata'da söylemeyi düşünüp de aklımdan çıkan bir çok şey gibi Coşkun Bey'e katkılarından dolayı teşekkür etmeyi unuttum. İstemeyerek de olsa bir eksiğimiz olduysa sebebi bir anlık dalgınlıktır, insanlık hali...Sizden rica ediyorum, bu tür esklerimizi bizden önce fark ederseniz lütfen o an bize hatırlatmayı ihmal etmeyin. Organizasyonun tamamına baktığımızda birlik ve beraberliğimizin göstergesi olarak katılım çok yükselti. Tüm Insigniateam dostlarına teşekkür ederim.
Yorum