Gökhan sen Kamil Hocamı geç ben de seni geçmezsem bana da Trabzon61 demesinler muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
onu geçer geçmez 90 a sabitleyip sağa çekicem
Gökhancım benden sana bir abi tavsiyesi, boyundan büyük işlerle fazla uğraşma, biliyorsun şu an sahip olduğun araçların 4 tanesinden 3 tanesinin motorları patates olmuş, bırak seninki orjinal halinde kalsın
bizim gördüğümdü onlar ya peki insignialarda durum ne sence? :d
Gökhan sen Kamil Hocamı geç ben de seni geçmezsem bana da Trabzon61 demesinler muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
onu geçer geçmez 90 a sabitleyip sağa çekicem
Gökhancım benden sana bir abi tavsiyesi, boyundan büyük işlerle fazla uğraşma, biliyorsun şu an sahip olduğun araçların 4 tanesinden 3 tanesinin motorları patates olmuş, bırak seninki orjinal halinde kalsın
bizim gördüğümdü onlar ya peki insignialarda durum ne sence? :d
Farkındasındır diye tahmin ediyorum gökhancım, tam ortaasındasın çünkü yazdığın yer insigniya formu vw formu değil haha haha
Değerli Insignia Team dostları;
2009 yılından bugüne kadar, Insignia Team çatısı altında hep beraber küçümsenmeyecek sayıda etkinlik ve ilklere imza attık.
Insignia Team’ de yakaladığımız bu güç birliği çerçevesinden bireysel ve toplumsal olarak manevi, maddi birçok fayda sağladık ve bunun sonuçlarını hep beraber gördük.Bu güç birliğinin temsili olan Türkiye buluşmalarımız artık bir gelenek olmuştur.
Geçen sene yapılan ankette Abant ve Eskişehir olmak üzere iki güçlü aday belirlenmişti. Ve Çoğunluk olarak Abant’a karar kılınmıştı. Dostluk ve güç birliği kaideleri gereğince bu yılki Büyük Türkiye Buluşmasının ilkini bu sebeple Eskişehir’de düzenlenmesine uygun olacağına karar verdik.
Tabi tarih açısından hem Doğanın tam manada yeşerdiği, hem da havanın daha iyi olma ihtimali yüzünden birde Insignia Team kuruluş yıldönümüne denk gelmesinden dolayı 13.05.2012 tarihine karar kıldık.
Katılmak isteyen arkadaşların zamanını önceden planlayabilmeleri açısından konu şimdiden bilgilendirme olarak paylaşıma açılmıştır.
Konum olarak Eskişehir bütün üyelerin gelebileceği bir mesafede olduğu için Türkiyenin her yerinden üyelerimizin Değerli Katılımlarını bekliyoruz
Yorum