Utku,
Birak coluk cocukla ugrasma, eglensin kendince Gecerim gecemezsin muhabbeti yapiyor arabasini aldigindan beri. Bana diyor ki 0-100 bir depo benzinine var misin? bende ona 0-200 2 depo benzinine varim diyorum. ona bile gelemiyor..
Utku,
Birak coluk cocukla ugrasma, eglensin kendince Gecerim gecemezsin muhabbeti yapiyor arabasini aldigindan beri. Bana diyor ki 0-100 bir depo benzinine var misin? bende ona 0-200 2 depo benzinine varim diyorum. ona bile gelemiyor..
böyle bir şey kesinlikle yok ben 0 150 dedim... buyrun gelin
Gökhanım da mutlu olsun .....Ama ben onun korkularını biliyorum ya asılır da Tsı motoru elimize alırmıyız korkusunda Gökhanım. Ama büyük abi sözü dinlemedi....Merak etme Gökhanım seni çok zorlamam .... 3 boy yeter mi??????????? muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Gökhanım da mutlu olsun .....Ama ben onun korkularını biliyorum ya asılır da Tsı motoru elimize alırmıyız korkusunda Gökhanım. Ama büyük abi sözü dinlemedi....Merak etme Gökhanım seni çok zorlamam .... 3 boy yeter mi??????????? muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
yavaşş onca parayı küçük motor düşük hp aracı geçmek için mi harcadın yanİ?
Utku,
böyle bir şey kesinlikle yok ben 0 150 dedim... buyrun gelin
0-160 olur mu
Saka bir yana 150 den sonra turbo stock ile one gecmeye basliyoruz
Lakin sen de cip olayini dusun derim
Arkadasim Tiguan'i ucurdu 190 hp lerde arac
Ve hissiyat ve gidisat sacma oldu
Gökhan sen Kamil Hocamı geç ben de seni geçmezsem bana da Trabzon61 demesinler muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
onu geçer geçmez 90 a sabitleyip sağa çekicem
Gökhancım benden sana bir abi tavsiyesi, boyundan büyük işlerle fazla uğraşma, biliyorsun şu an sahip olduğun araçların 4 tanesinden 3 tanesinin motorları patates olmuş, bırak seninki orjinal halinde kalsın
Yorum