coşkun kardeşim adın gibi organizasyonu çoşturmuşun yine ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Ne demek sufyan abi biz sizden ufağız biz koşturup hazırlıycaz siz gelip keyfini surceksiniz.... Duzceli Emre kardesim biz senin ve eşinin Düzce'de bizi nasıl ağırladığını unutmadık ...
Bir Eskişehir"li olarak Çoşkun abimle gurur duydum herşeyi en ince ayrıtısına kadar düşünmüş ve halletmiş Çoşkun abim anlattıkları Eskişehirde inanın yapması o kadar güç şeyler ki valla helal olsun Çoşkun abime sayesinde böyle BÜYÜK BİR İNSİGNİATEAM AİLESİNİ agırlamaktan ve böyle güzel bir organizasyondan Eskişehir"li olarak çooookkk gurur duydum ....Allah kazasız belasız gelip gitmenizi nasip etsin İnşAllah...
Eskişehir"le ilgili yardımcı olabilcegim her konuda yardımcı olurum cekinmeden arayabilirsiniz 7/24 pm telefon numaramı atarım
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Geçtiğimiz Hafta Sonu Eskişehir ziyaretini yaptık çok geyifli geçti bizim için bir konuda hatırlatma yapmak istiyorum Mevcut duruma göre 20 oda için ön kapora verilmiştir mayısın 13 de eskişehirde festival olduğu için bütün yerler şimdiden dolmaya başlamış eğer Cumartesi kalmalı olarak gelmeyi düşünenler var ise bilgi versinler yer kaldıysa ilave ettirelim bu hatırlatmayı dikkate alalım
Birde kendi imkanlarıyla kalmak isteyenler içinde uyarıdır onlarda şimdiden hazırlığını yapsın Öğretmen evleri polis evleri onlarda doluyormuş
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
KOSK'ün 13 Mayıs 2012 Drag yarışları vardı. Orada da görevli olma ihtimalim var. Bakalım bir şekilde gelmeye çalışacağım. Artık insignia'mız yok ama olsun hayırlısı
merhaba;
ben ve eşim geleceğiz ve cumartesi (kalmalı olarak) katılacağız şuan için bir değişiklik yok.
lütfen bu şekilde işlem yaparmısınız.
ayrıca detay konusu netleştimi acaba?
Yorum