Cumartesi gunü gelecek sayısı belirlensin gelen arkadaşları ben karşılıyacağım otellerine götürüp yerleştireceğim ben ve ailemde otelde kalacağız gelen arkadaşlarla ilgileneceğiz ... Otel %99 anemon otel olacak(5 yıldız) ... Fiyat olarakta çok ii fiyat alacağım kimse merak etmesin... Gelen arkadaşları en ii sekilde agirliycaz size düşen sağ sağlim buraya gelmeniz...
emeğinize ve misafirperverliğinize şimdiden çok teşekkürler...
Cumartesi gunü gelecek sayısı belirlensin gelen arkadaşları ben karşılıyacağım otellerine götürüp yerleştireceğim ben ve ailemde otelde kalacağız gelen arkadaşlarla ilgileneceğiz ... Otel %99 anemon otel olacak(5 yıldız) ... Fiyat olarakta çok ii fiyat alacağım kimse merak etmesin... Gelen arkadaşları en ii sekilde agirliycaz size düşen sağ sağlim buraya gelmeniz...
Bilesin sensiz olmaz. Ne yapıp edip bu organizasyona katılmanı bekliyorum... ihihi
Cemil Abi: İnşallah diyelim . KEsin söz vermem olanaksız. Ancak kaıtılırsam yaka kartında katılım yeri "Merzifon" olarak yazılı isterim
Orjinal yazı sahibi: cagri
abi yanlış hatırlamıyorsam seninle buluşma olarak en son 2009 Abant'ta görüşmüştük, ondan sonra sen olduğunda ben olmadım, benim olduğumda sen olmadın, şu tarihi yenileyelim artık
Çağrı: Bir inşallahda sana geliyor Eğer aynı gün hareket edecek olursak ekzoslarımı seyrede seyrede gelirsin
Orjinal yazı sahibi: meto
mehmet abi kesin gelmelisin senin gibi uzman abimiz bize lazım konuşacağımız ve danışacağımız konular var. oleyy
senin bilgilerini sömürmemiz lazım
Meto: Bir inşallahda sana gönderiyorum. Buluşmaya geleyim sana özel Fly danışmanlığı yapacağım. Sözüm söz
Orjinal yazı sahibi: Destiny
Buradayım ve takipteyim Çağrı'cım.
13 Mayıs'a boşluk yaratmaya çalışacağım. Takvimime ekledim
İnşallah yine birarada olabiliriz. Ancak şu an birşey söyleyemem.
Doç. dosyası ne olur bilmiyorum.
İsa Hocam: Seni, hem de Doçent olarak görmek, bizleri daha çok sevindirecektir
İlave not. : Organizasyona katılacak arkadaşları ağırlama çabasından dolayı Coşkun Bey'e çok teşekkürler.
clapclap clapclap clapclap clapclap
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Coşkunum ağzından bal damlıyor kardeşim Ayrıca bizimle aynı ortamda kalacak olman büyük incelik clapclap
Yorum