Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Çok eğlenceli ve insigniasız bir buluşma olmuş.
Eğer gizli değilse mekan neresi
İnsigniasız değil, toplam beş araç vardı iki tanesi insigniaydı.
3 tane diyemedin mi ? dilinemi yapıştı :P
Pardon sufyan abi, özür. Akşam geç geldin sabahta mazeretinden dolayı erken çıktığın için yola arabanı göremedim ya ondan oldu. Tekrar özür hemen düzeltiyorum.
Çok eğlenceli ve insigniasız bir buluşma olmuş.
Eğer gizli değilse mekan neresi
İnsigniasız değil, toplam beş araç vardı iki tanesi insigniaydı.
3 tane diyemedin mi ? dilinemi yapıştı :P
Pardon sufyan abi, özür. Akşam geç geldin sabahta mazeretinden dolayı erken çıktığın için yola arabanı göremedim ya ondan oldu. Tekrar özür hemen düzeltiyorum.
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Nurettin kuzu çevirme istiyorum 3 yıldır diye yazmışsın ... Biliyosun bende hayvancılık işide var ... Eskişehir buluşmasında kuzu çevirme benden olsun...
Ooooooo işte bu yaw. Kuzu çevirmenin tadına bakmayalı 6-7 yıl oldu.
Böyle bir etkinlik için uzun bir Insignia konvoyu oluştuğunu görüyorum.
Volkan'ın ev sahipliğinden sonra bir Eskişehir aksiyonu çok yerinde olur.
Ankara'daki arkadaşların Full kadro katılabileceği bir etkinlik olur.
Özellikle Cemil abinin böyle bir etkinliğe ön sıradan kayıt yaptıracağınızı eminim.
Coşkun bey gerçekten çok ağır abi şan şöhrete uygun bir aktiviteye dönüşebilir.
Beni tanıyan bililir Nurettin.. Başımla beraber .. Sizin gibi değerli dostları ağırlamak bir şereftir...
yalnız ağırlığıyacan dostların çok ağır be abi, fatihimin adı bildiğiniz gibi kuzu canavarı bende dana canavarı 2 3 kuzu kessende kurtarmaz bence sen bir deve kesmen lazım anca idare eder :P :P :P
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Beni tanıyan bililir Nurettin.. Başımla beraber .. Sizin gibi değerli dostları ağırlamak bir şereftir...
yalnız ağırlığıyacan dostların çok ağır be abi, fatihimin adı bildiğiniz gibi kuzu canavarı bende dana canavarı 2 3 kuzu kessende kurtarmaz bence sen bir deve kesmen lazım anca idare eder :P :P :P
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum