Bir anda mangal yapasım geldi açlıktan olsa gerek kahvaltıyıda yapmayınca istanbulda ve istanbula gelecek arkadaşlarla olsa nasıl olur acaba yada bizmi gitsek
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Pazar gününe (05.02.2012) mangal ziyafetimi çeksek acaba?
Collapse
X
-
Ynt: Pazar gününe (05.02.2012) mangal ziyafetimi çeksek acaba?
Yer mekan vardida ilgi olsaydi ayarlayacaktim .bir gun onceden yazdim hata bende2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
O zaman biraz daha önceden haber vererek mekan önerileriyle bir buluşma teklifi hazırlayalım Emre kardeşim madem böyle bir organizasyon istemişsin bu haftasonu için tekrar nabız yoklayalım, varmı aklında mekan önerisi ?[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: emre2929Yer mekan vardida ilgi olsaydi ayarlayacaktim .bir gun onceden yazdim hata bende
önce bi kaç buluşmaya katılman lazım, sonra ilgi artar
Yorum
-
Arkadaşlar biz mangal yapıcağımıza kendin pişir kendin ye olayı yapmak daha mantıklı derim. Malum havalar soğuk ve bildiğim çok güzel bir yer var Habibler tarafında isterseniz organizasyonda yardımcı olabilirim.2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
hep büyüklerden beklemeyin .. çalışın biraz2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
+1.
Mesela bu pazar hadi dedinmi Edirneye uzayabiliriz. Degilmi sufyan abi? Sen seversin oralari
Kofte/Ciger.
Orjinal yazı sahibi: Sufyhep büyüklerden beklemeyin .. çalışın biraz2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet+1.
Mesela bu pazar hadi dedinmi Edirneye uzayabiliriz. Degilmi sufyan abi? Sen seversin oralari
Kofte/Ciger.
Orjinal yazı sahibi: Sufyhep büyüklerden beklemeyin .. çalışın biraz2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09bu pazar güzel bi et yiyelim uzak yada yakın farketmez, edirne tarafı tercihimdir, yalnız ciğer olmazsa sevinirim....2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
konuyu ben açtım devamı sizden gibi birşey olmus oleyy bu haftasonuda şansızzlık hava soguk2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
Yorum