Arkadaslar Mehmet hocamla yaptigimiz fikir telakkisi ve DrDilmen hocamin arastirmalari isiginda bir İLGAZ SEYAHATİ planlamaktayiz. Bunun icin somestr sonrasindaki bir haftasonunu dusunduk. Sizin de katliminizla insignialarimiza bir de İLGAZi gosterelim deriz. Allahin izni peygamberin kavliyle ve sizin de yuksek katilimlarinizla guzel bir bulusma yapalaim deriz. haha Bu konu ile ilgili yorumlariniz isiginda daha sonradan gelen cevaplara gore ,konuya anket de ekleyerek bir sonuca varacgiz insallah. Evet konu acilmistir. Saygilar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insigniateam Ilgaz'a Varmısınız???
Collapse
X
-
Ynt: Insigniateam Ilgaz'a Varmısınız???
Evet arkadaslar,
Kisin guzel yuzunu birde Ilgazdan gorelim istiyor ve konuyu goruslerinize sunuyoruz.
Her bolgeden uyelerimizi bekliyor ve katilimin yogun olacagini tahmin ediyoruz. Katilimci olmayi planlayan arkadaslarin zamanlama ile ilgili goruslerini alalim.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Erhktnbana uyar arkadaslar
ılgaz mauntain resort
benım sayılır fıyat konusabılırım tabı tarıh aralıgı oınemlı
ORJİNAL F10 MSPORT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ErhktnOrjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Erhktnbana uyar arkadaslar
ılgaz mauntain resort
benım sayılır fıyat konusabılırım tabı tarıh aralıgı oınemlıGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Ynt: Insigniateam Ilgaz'a Var mısınız???
Kısmet olursa ben de varım.. hadi hayırlısı...
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Tamam katılım ve tarih konusunu netleştirelim hoş bir organizasyon olabilir. Otel alternatifleri fazla, yaklaşık 5-6 alternatif sunulabilir. İşimize hangisi gelirse onu tercih ederiz. Öncesinde Çankırı merkez ve Ilgaz yolunda birkaç organizasyon da düşünülebilir.
Saygı ve sevgiyle...Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Tarlaya yatırım yaptığımdan .. Tamaen duygusallıktan gelmeiyorum :P 2. bir hadise (işlerde artış) olana kadar kararım bu2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: SufyTarlaya yatırım yaptığımdan .. Tamaen duygusallıktan gelmeiyorum :P 2. bir hadise (işlerde artış) olana kadar kararım buOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: SufyTarlaya yatırım yaptığımdan .. Tamaen duygusallıktan gelmeiyorum :P 2. bir hadise (işlerde artış) olana kadar kararım bu
abi bi ilan açsaydın; "itinayla diş çekilir, foruma özel fiyatlar" diye2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum