Ynt: Sinemayı Seriye Bağladık...Berlin Kaplanı'na Gidiyoruz... 27-28-29 Ocak 2012..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sinemayı Seriye Bağladık...Berlin Kaplanı'na Gidiyoruz... 27-28-29 Ocak 2012..
Collapse
X
-
Ynt: Sinemayı Seriye Bağladık...Berlin Kaplanı'na Gidiyoruz... 27-28-29 Ocak 2012..
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Mustafa benim forma duruyuor mu peki?www.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sufybunlar 7 aylıkOrjinal yazı sahibi: mstfklsahanda fotoğraflar buyrun acelenizden dolayı detayları yazmadan direk ekliyorum =)InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: Sufybunlar 7 aylıkOrjinal yazı sahibi: mstfklsahanda fotoğraflar buyrun acelenizden dolayı detayları yazmadan direk ekliyorum =)www.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Sinemadaki son sıra komple bize ayrılmıştı derken bunu kastetmiştim
Bize katılmayı çekinen arkadaşlara çekinmesin lütfen. Gelen arkadaşlar arasında hiç bir şekilde yabancılık hissi diye bişey olmaz. Insigniateam etkinliğine katılıp ben yabancılık hissettim diyen olmamıştır.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Nurettinwww.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinMustafa çok emek verdi bu takımın bir parçası olduğunu gönülden gösterdi. Çok teşekkür ederiz.www.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Ankara grubu olarak sizleri cani gonulden tebrik ediyoruz.......Fotograflar da super.... Mustafa kardesim eline saglik. Bu arada bazi vwcilerde yok pilavi gozum tutmadi gibi her zamanki negatif politikalarina devam ediyorlar. Gereken cvabi bu birlikteligi defalarca gorerek hatta bir de yollarda egsoz dumanimizi gorerek alacakar.... muhaha muhaha muhaha muhaha
Yorum
Yorum