Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sinemayı Seriye Bağladık...Berlin Kaplanı'na Gidiyoruz... 27-28-29 Ocak 2012..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sinemayı Seriye Bağladık...Berlin Kaplanı'na Gidiyoruz... 27-28-29 Ocak 2012..

Evet arkadaşlar , çok eğlenceli geçen son sinema organizasyonun üzerine bide anlayacağımız dilden Türkçe Ata Demirer abimizin filmine gidelim dedik

Çoğunluğun fikrine uyucaz elbette ama benim şahsi tercihim anadolu yakasında olması bu sefer . Katılmak isteyen herkes bu konunun altına yazarsa bir gün öncesinden biletleri alalım diye düşünüyorum , çünkü beklenen bir film olduğu için yoğunluk olucaktır , film günü bu kadar insan yer bulamayız

Tarih konusunda da herkes düşüncesini söylesinki ona göre tam günümüzü belirleyelim , cuma - cumartesi olursa akşam geç saat , pazar olursa öğleden sonra olucaktır muhtemelen...

Katılımcılar ,
    1 - Mustafa +5
    2 - Kamil +1
    3 - Nurettin +1
    4 - Morpheus (Oktay) +1
    5 - Hasan_apg09 +1
    6 - Sufy
    7 - Volkan +1
    8 - Ender
    9 - Eliff+1
    10 - Fırat12+1
    11 - FacomX (Fatih)+3
    www.facebook.com/mstfkls

Ynt: Sinemayı Seriye Bağladık...Berlin Kaplanı'na Gidiyoruz... 27-28-29 Ocak 2012..

İlk Vizyon Haftası Full Çeker kalabalık olur önceden yer ayırtmak gerekebilir

Frağmanı baya keyifli gözüküyordu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ynt: Sinemayı Seriye Bağladık...Berlin Kaplanı'na Gidiyoruz... 27-28-29 Ocak 2012..

bende gelmek isterim daha kimseyle tanışma fırsatı bulamadım, vesile olur, 28 yada 29 u netleşirse ona göre kendimi ayarlamaya çalışırım.
      2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        İlk Vizyon Haftası Full Çeker kalabalık olur önceden yer ayırtmak gerekebilir

Frağmanı baya keyifli gözüküyordu
        Orjinal yazı sahibi: mstfkls

Evet arkadaşlar , çok eğlenceli geçen son sinema organizasyonun üzerine bide anlayacağımız dilden Türkçe Ata Demirer abimizin filmine gidelim dedik

Çoğunluğun fikrine uyucaz elbette ama benim şahsi tercihim anadolu yakasında olması bu sefer . Katılmak isteyen herkes bu konunun altına yazarsa bir gün öncesinden biletleri alalım diye düşünüyorum , çünkü beklenen bir film olduğu için yoğunluk olucaktır , film günü bu kadar insan yer bulamayız

Tarih konusunda da herkes düşüncesini söylesinki ona göre tam günümüzü belirleyelim , cuma - cumartesi olursa akşam geç saat , pazar olursa öğleden sonra olucaktır muhtemelen...
        Mustafacım gün ve zaman fark etmez listeye uyar ailesini yaz
        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Mustafacım Anadolu yakası için alternatifler nereleri, hangi sinemalar ?
          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Anadolu bizim topraklar;
            Eskişehir, İzmit, bursa, tekirdag her türlü sinema organizasyonuna gidilir.

Kadıköy olsun, moda da çay iceriz.
            Bostancı olsun, sahilde kortej yapar Pendik te ortam yaparız

Organizasyon mustafamizdan katılım bizden.
            Yalnız tam program olsun, tatlısı icinde rolleyes

Morpheus + 1
            Morpheus
            61 TT 971

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
              Mustafacım Anadolu yakası için alternatifler nereleri, hangi sinemalar ?
              abi anadolu yakasında en mantıklı yerler tepeüstü meydan , capitol veya nautilus olur , herkese uyarsa eğer tepeüstü meydan gayet güzel bi mekan , benimde yakın arkadaşım oranın sinemasında çalışıyo , bu filmin seansları çarşamba günü belli olucakmış , hemen bana seansları haber vericek , oraya karar verirsek hemen ayırır bizim biletlerimizi
              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Morpheus
                Anadolu bizim topraklar;
                Eskişehir, İzmit, bursa, tekirdag her türlü sinema organizasyonuna gidilir.

Kadıköy olsun, moda da çay iceriz.
                Bostancı olsun, sahilde kortej yapar Pendik te ortam yaparız

Organizasyon mustafamizdan katılım bizden.
                Yalnız tam program olsun, tatlısı icinde rolleyes

Morpheus + 1
                ayıp ediyosun abi , yemeğini de tatlısını da hallederiz
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozangny
                  bende gelmek isterim daha kimseyle tanışma fırsatı bulamadım, vesile olur, 28 yada 29 u netleşirse ona göre kendimi ayarlamaya çalışırım.
                  tabiki bekleriz buyrun gelin , konuyu takip ederseniz ilerleyen günlerde gün ve saat netleşicektir...
                  www.facebook.com/mstfkls

Yorum

28-29 ok 2 billtingen bitte
                    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

konunun ve arkadaşların yorumlarına göre 29 ocak pazar günü daha uygun olucak sanırım herkes için , pazar gününün seans bilgileri belli olunca açıklicam detayları, o yüzden herkes pazar günü için gelip gelemeyeceği konusunda düşüncelerini yazabilir
                      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Günaydın pazar günü için ok dır. İki bilet..
                        Bir öncekime gelmeyenleri bekleriz.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Mustafacım o zman listeyi yapmaya başla. 29 ocak pazar günü seans saati 1. kamil+1 2. nurettin+1 3. oktay+1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                            Mustafacım o zman listeyi yapmaya başla. 29 ocak pazar günü seans saati 1. kamil+1 2. nurettin+1 3. oktay+1
                            tamamdır abi ben konunun en başına listeyi yapmaya başlıyorum , diğer arkadaşlardan da ilgi bekliyoruz fotoğrafta çekicez elbette
                            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

benide unutmayın 2 kişi tarih ve yer fark yapmaz

Yorum

İşleniyor...
                              X