Evet arkadaşlar , çok eğlenceli geçen son sinema organizasyonun üzerine bide anlayacağımız dilden Türkçe Ata Demirer abimizin filmine gidelim dedik
Çoğunluğun fikrine uyucaz elbette ama benim şahsi tercihim anadolu yakasında olması bu sefer . Katılmak isteyen herkes bu konunun altına yazarsa bir gün öncesinden biletleri alalım diye düşünüyorum , çünkü beklenen bir film olduğu için yoğunluk olucaktır , film günü bu kadar insan yer bulamayız
Tarih konusunda da herkes düşüncesini söylesinki ona göre tam günümüzü belirleyelim , cuma - cumartesi olursa akşam geç saat , pazar olursa öğleden sonra olucaktır muhtemelen...
Katılımcılar ,
1 - Mustafa +5
2 - Kamil +1
3 - Nurettin +1
4 - Morpheus (Oktay) +1
5 - Hasan_apg09 +1
6 - Sufy
7 - Volkan +1
8 - Ender
9 - Eliff+1
10 - Fırat12+1
11 - FacomX (Fatih)+3
Çoğunluğun fikrine uyucaz elbette ama benim şahsi tercihim anadolu yakasında olması bu sefer . Katılmak isteyen herkes bu konunun altına yazarsa bir gün öncesinden biletleri alalım diye düşünüyorum , çünkü beklenen bir film olduğu için yoğunluk olucaktır , film günü bu kadar insan yer bulamayız
Tarih konusunda da herkes düşüncesini söylesinki ona göre tam günümüzü belirleyelim , cuma - cumartesi olursa akşam geç saat , pazar olursa öğleden sonra olucaktır muhtemelen...
Katılımcılar ,
1 - Mustafa +5
2 - Kamil +1
3 - Nurettin +1
4 - Morpheus (Oktay) +1
5 - Hasan_apg09 +1
6 - Sufy
7 - Volkan +1
8 - Ender
9 - Eliff+1
10 - Fırat12+1
11 - FacomX (Fatih)+3