Ynt: Evet Ankara, Tanışma Buluşma Muhabbet ve Konvoya ne Dersiniz???
Ya nuricim muhabbet once cok soguk bir havaa basladi daha sonra da o kadar sicak ve guzel gecti ki resim alamadik. İnsallah bir dahaki sefere. Bu arada Mehmet hocam gencleri gorunc yaslandigmizi anliyoruz.....
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Ya nuricim muhabbet once cok soguk bir havaa basladi daha sonra da o kadar sicak ve guzel gecti ki resim alamadik. İnsallah bir dahaki sefere. Bu arada Mehmet hocam gencleri gorunc yaslandigmizi anliyoruz.....
Bende aranızda çok olmak isterdim kısmet gelecek sefere inşallah, Paintpall güzel bi fikir, LaserTag ve Karting te eklenebilir bence güzel akteviteler oleyy
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Sen direkt telefonlarımızı ver Burağım. Biz onu da soğuturuz böylece ikiniz de rahatlarsınız.... muhaha muhaha muhaha
Bir dakika arkadaşlar ben asla soğutma çalışmalarında bulunmadım. Sadece olan biteni anlattım. Burak kardeşimin soğuyacağı varmış Yenge lütfen suçu bize bulmasın. Bence evlilik muhteşem bir müessese Bu satırlarıda okut lütfen yengemize. rolleyes
Yorum