Arkadaşlar biz uyar ailesi olarak katılan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyoruz. Mustafacım sana ve arkadaşlarına ayrıca resimler için teşekkür ediyoruz. egzos işine gelincede kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun diyorum. çok güzel bir gün geçirdik inşallah en kısa zamanda daha iyileri ve bol katılımlarla diyorum. Film konusuna gelince Film bahane geri insignia team şahane Araç magnetleri içinde isteyen arkadaşlar liste yapalım ona göre yaptıralım iki adet fiyatı: 45 tl sağ ve sol kapı için
NOT: Ata demirer'in Berlin kaplanı bu cuma vizyona giriyor arkadaşlar. 29 Ocak ta tekrarlaymız olayı Berlin kaplanıyla yorumları bekliyorum
ric ederiz abi , fotoğrafları gururla çekiyoruz =) asıl biz size teşekkür ederiz uyar ailesi olarak heryerde olduğunuz için beni hemen listeye yazabilirsin magnetler için , siyah ve yuvarlak istiyorum , ayrıca fiyata K.D.V. dahil mi
film konusunda da biz zaten hemen çıkınca gitmeyi planlıyoruz , hep beraber yine bi organizasyon yapabiliriz mesela cuma akşamına anadolu yakası tercihimiz
Mustafacım cuma cumartesi çalışan arkadaşlar olduğu için gene en olumlu olacak gün pazar diye düşünüyorum. Yer bizim için sorun değil salon güzel olsun birde araçlarımızı zorlanmadan park edecek yer bulalım yeter. Hadi bakalım top sende o zaman. Pası verdik.
cuma cumertesi bende çalışıyorum abi it gibi hallederiz orasını da önce tam bi herkesin fikirlerini falan alalım , son duruma göre ben gerekeni yaparım =)
Mustafacım kamuoyu yoklaması için aç bir konu berlin kaplanına kim karşı geliyor bakalım. 29 ocak için
Bu arada akşam düldül ün ordan ayrıldıktan sonra oktay kardeşimle yolumuz aynı istikamette olduğu için, Fatihciğimde tatlı konusunu açtığı için eve giderken küçük bir kaçamak yaptık aklımızda olup kafamıza takılacağına yiyelim midemizde olsun dedik. Hatay künefesi ve çay yaptık ama yerken hepinizide andık
vay be ayaküstü uyutulduk
Yok be mustafa kunefe senin kuçu kuçun olsun, ayıpsın yani. Düldülün ordan ayrılırken söyledim kimseden bir ses çıkmadı. her halde saat geç oldu diye. Künefe borcum var sana
Bu arada akşam düldül ün ordan ayrıldıktan sonra oktay kardeşimle yolumuz aynı istikamette olduğu için, Fatihciğimde tatlı konusunu açtığı için eve giderken küçük bir kaçamak yaptık aklımızda olup kafamıza takılacağına yiyelim midemizde olsun dedik. Hatay künefesi ve çay yaptık ama yerken hepinizide andık
Aynen öyle Mustafa uyutmuşlar haha haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
o uyutan tayfanın içinde sende varsın abi topu atma millete
Bak bak ben yokum ben yapalım dedim ama hep beraber sonrada unuttum suç mahalinde yokum olanlar düşünsün
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bak bak ben yokum ben yapalım dedim ama hep beraber sonrada unuttum suç mahalinde yokum olanlar düşünsün
valla her nasıl olduysa bilmem abi , sonuçta birileri bu işi halletmiş , uyuttukları herkese borçlular , kamil abi duy beni
valla her nasıl olduysa bilmem abi , sonuçta birileri bu işi halletmiş , uyuttukları herkese borçlular , kamil abi duy beni
Mustafacım verilen karar başımızın üstünedir. Hay hayyy.
Dünkü film etkinliği güzel bir ilk ve prova oldu.
Fetih 1453 diyorum bakalım bu konuyu kim açacak. Daha doğrusu buna katılım çok büyük olmalı.
Yoksam Fatih bey'i mı direksiyonun başına oturtsak.
O gün filme bu filmein oynadığı sinemaya giderken Insigniaları denizden yüzdürmenin bir yolunu bulalım tarz olsun
Dünkü film etkinliği güzel bir ilk ve prova oldu.
Fetih 1453 diyorum bakalım bu konuyu kim açacak. Daha doğrusu buna katılım çok büyük olmalı.
Yoksam Fatih bey'i mı direksiyonun başına oturtsak.
O gün filme bu filmein oynadığı sinemaya giderken Insigniaları denizden yüzdürmenin bir yolunu bulalım tarz olsun
abi 1453'ten önce berlin kaplanlarına konu açtık , ona katılımını göster önce
arkadaşlar berlin kaplanı için 27 ocaktan itibaren izlemeye gidebiliriz, bence bu sefer sinema saatini geç saate alalım zaman problemimiz yoksa, forum istanbulda haftaiçi 22.15 ve cumartesi için 00.15 seansları var, bunlardan birine gidebiliriz...
arkadaşlar berlin kaplanı için 27 ocaktan itibaren izlemeye gidebiliriz, bence bu sefer sinema saatini geç saate alalım zaman problemimiz yoksa, forum istanbulda haftaiçi 22.15 ve cumartesi için 00.15 seansları var, bunlardan birine gidebiliriz...
ben konu açtım berlin kaplanı için , oraya da katılımını bekliyoruz ayrıca pazar günkü organizasyonda çok güzeldi kötüleme fazlasıyla keyif aldık eğlendik
ben konu açtım berlin kaplanı için , oraya da katılımını bekliyoruz ayrıca pazar günkü organizasyonda çok güzeldi kötüleme fazlasıyla keyif aldık eğlendik
Yorum