hasancım 22 ocak pazar saat 16.20 gölge oyunumu yoksa zenne mi karar verildimi. ( forum komple gökhanın işi için üzüntüde olduğundan kimse gelmiyor her halde sinemaya
hasancım 22 ocak pazar saat 16.20 gölge oyunumu yoksa zenne mi karar verildimi. ( forum komple gökhanın işi için üzüntüde olduğundan kimse gelmiyor her halde sinemaya
kimse gelmesede ben gitcem ben gölge oyununun merak ediyorum ama zenne de olabilir....
kimse gelmesede ben gitcem ben gölge oyununun merak ediyorum ama zenne de olabilir....
Hasancım sizi yanlız bırakmayız merak etme uyar ailesi yanınızda
Güzel, bir katılım daha. clapclap
Yeni katılan bir çok arkadaş var. Insigniaları yan yana getirip resim çektirmek bile başlı-başına bir keyf ve etkinliktir Üstüne bir de cinema, akşamında bir de güzel bir yemek.
Haftaya zihinde ve keyifle başlamak icin sizin için küçük ama takım için önemli bir adım.
Yeni Katılanlara Insigniateam anahtarlık ve sınırlı sayıda OPC t-shirt de hediye edilecektir.
Yorum