mustafa herzaman beklerim (insigniateam ailesinide tabiii)
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Emekleriniz çok .. tşk az kalır bunlara .Allah razı olsun diyelimde 2 cihanda saadet olsun
Allah Razı olsun
cümlemizden Allah razı olsun
Mustafacım senin ve arkadaşlarının ellerine sağlık çok güzel resimler çekmişiniz, çok çok teşekkürler. Böyle kuru kuru teşekkürle de ödenmez bu emeğin hakkı diye düşünüyorum. Bu arada mustafacım dönüşte sen hepimizin yolda araçlarla resmimizi çektin sen unutultun sanma sakın giderkende ben seni arabanla resimledim, görmüşsündür söylemeden duramıyacam. İnfinitiden vaz geç insigniamıza devam
10 dakka foruma giremedik hemen tefe koyup çalmışssınız ama Kamil abi hep senin başının altından çıkıyor, masumca görününen ama çok fena bi cümle kuruyorsun hemen millet giydirmeye başlıyor sende köşende kıs kıs gülüyorsun farkındayım ama maç başldı ve bunu sen istedin
Gökhancım valla günahımı alıyorsun diyeyim sana önemli olan benim ne söylediğim değil, milletin söylenenden ne anladığı ben eğer oturduğun şeyin üzerindeki dam olmasa bütün kar senin üzerine yağardı anlamında söylemiştim.sonuçta gittiğimiz zaman öyle bir dam olmadığı için bütün kar üzerine yağmadımı arkadaşlarda seni seyreden yakışıklı kuçu kuçuyu baya ön plana çıkarmışlar haha haha haha
10 dakka foruma giremedik hemen tefe koyup çalmışssınız ama Kamil abi hep senin başının altından çıkıyor, masumca görününen ama çok fena bi cümle kuruyorsun hemen millet giydirmeye başlıyor sende köşende kıs kıs gülüyorsun farkındayım ama maç başldı ve bunu sen istedin
Gökhancım valla günahımı alıyorsun diyeyim sana önemli olan benim ne söylediğim değil, milletin söylenenden ne anladığı ben eğer oturduğun şeyin üzerindeki dam olmasa bütün kar senin üzerine yağardı anlamında söylemiştim.sonuçta gittiğimiz zaman öyle bir dam olmadığı için bütün kar üzerine yağmadımı
pes valla pesss)) mehmet abiyi 2. liğe attın resmen)
Yorum