fatih bey merhaba tüm clup üyesi arkadaşların başımızın üstünde yeri var ,samsunda sizleri ağırlamayı çok isterim.
aslında öğrenmek istediğim şey samsunda organizasyon sağlayan bir arkadaş varmı? şu ana kadar 1-2 kişiyle yazışabildim aslen trabzonluyum 1-2 tanede tarbzonlu arkadaşla yazıştım ama bundan öteye gidemedik samsunda insignia çokta tutuldu birçok kişi olabileceğini düşünüyorum ama clube üye kaç kişi var bilemiyorum samsun reis bu konularda odak gibi destek sağlayabilirmi?
aramızda bir buluşma yapabilirsek en yakın zamanda güzel ve farklı bir organizasyon planlayabileceğimize inanıyorum çünkü biz karadenizliler hem sıcak hemde misavirperver insanlarız
saygı ve sevgilerimle
insignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED
Hemşehrim merak etme uygun bir zmanda Memlketimin yaylalarında dizi dizi insignia göreceğiz. Bizim böyle bir planımız var katılma isteyen arkadaşlarla. daha önceden konuşuldu bu konu ancak dönemi iyi ayarlamalıyız. Bir de en az 3-4 günü içeren bir buluşma olmalı......
ağır olduğum için diğerlerinden daha hızlı kayıyordum birde şampreli şişiren adam üşendiğinden herkesinkini sonuna kadar şişirmiyordu ben sonradan dahada şişirmiştim çok sert oldu benim kızak hızımı arttırdı ama bu seferde virajı alamadık kaza yaptık
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum