abiler videolar süper olmuş ahhh volkanım seni yediler bitirdiler bunlar yaaaaa
güllmekten yanaklarım arıdı inanın haha haha haha haha haha haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Evet bu gün volkan videolarda görüldüğü hep atmış haha haha haha özkanda çok stabil atıyor tebrikler özkan erhan volkandan daha iyi attığı ortaya çıktı diğer bir tarafta iddayı kazanan özkan acil çıkması gerekti iddaya göre silah atış ücretleri ve Nurettinin videodaki kişileri ve yine videoda söylenen mekanlara götürülecekti özkan bakalım nereyi tercih edecek
Bu arada bu gün benim bir özelliğim daha açığa çıktı 20 mtreden atılan kurşunların kaçnumarayı vurduğunu ve çapak kısmının kaç numarayı patlattığını görebiliyorum hodri meydan diyorum en iyi ben görürüm diyenle haha haha haha burdanda makasların arkasında yatan doğal yeteneklerim tescillendi
Arkadaşlar bu gün çok keyifli bir geçirdik gelemeyenler için söylüyorum bu etkinliklerin tekrarı yokkkkk
Videolar süper siz zaten süpersiniz.Beni hep güldürüyorsunuz Allah da sizleri güldürsün.Neyse oyumu güzel yere kullanmışım Özkan abi tebrik ederim.Zaten sessiz adamdan korkucaksın...
Yorum