volkan bey eminim bu soruyu çok soran olmuştur ve cvp yazmaktan sıkılmışsınızdır ama bu gücü aracımda yaşamak için yapılması gereken uygulamalar ve yaklaşık maliyeti nedir .yardımcı olursanız sevinirim
saygı ve sevgilerimle
insignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED
volkan bey eminim bu soruyu çok soran olmuştur ve cvp yazmaktan sıkılmışsınızdır ama bu gücü aracımda yaşamak için yapılması gereken uygulamalar ve yaklaşık maliyeti nedir .yardımcı olursanız sevinirim
saygı ve sevgilerimle
Eyvallah Mehmet abi. Senden iyi olmasın.
Tv'de Son zamanlarda kayak ve atıcılık sporuna takılıyorum. Biatlon mu ne diyorlar bu spor dalına.
Tam bizim adamlara göre.
Nurettin abi yine süper bir çalışma yapmışsın ellerine sağlık. Ben oyumu Özkan'dan yana kullandım. Çünkü sakin tavırları kendinden ne kadar emin olduğunu gösteriyor
Nurettin abi yine süper bir çalışma yapmışsın ellerine sağlık. Ben oyumu Özkan'dan yana kullandım. Çünkü sakin tavırları kendinden ne kadar emin olduğunu gösteriyor
yanlış ata oynamışın kardeşim bu gün aradım poligonu m 16 varmış ellerinde onunla atabiliyormuşuz mermi başı 3 tl hafta içi sakin oluyormuş en yakın zamanda yapalım bu iddiayı erhanıda demin aradım yandın olum diye atışta görüşürüz diyor ama kimseye şans vermiyorum tüfekle atışta
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Eyvallah Murat sizinle futbolda yapacağız hareketleri çalışalım.
Üretmek bizi ileriye götürmenin yollarından biridir. O yüzden uğraşmaya değer diye düşünüyorum. Bize bir üst katman seviye getirmesini diliyorum. İkililerin takımı ilkesi ile yeni ufuklara inşallah.
Yorum