ulan özkan ben sana kıyamam eğer kendine güveniyorsan son kişi hesabı ödesin lafını sana söyledim siteye yazmadım.. sende kendinden emin olmadığın için bilmem sen bilirsin deyip çekincede kalıyordun şimdi tesadüf yenincede sana dediklerimi siteye yazıyorsun sesiz adamdan korkacaksın derler ya ben şimdi korktum iddiaya girmeden önce sesin çıkmıyırdu kazanınca hemen sesin çıkmış hemde sana gizli söylediklerimde ...ama benim sesim hep çıkar yenilsemde yensemde hiç bir iddiadan hiç bir yarıştan kaçmam
Sonuç ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
ilk kez katılıyorum erhanıma akşam gelen arkadaşları yemeğede götürdük atışta yaptırdık hem silahla hem tüfekle gelemiyenler için üzgünüz yönetime bildirsinler şikayetlerini yönetimin organizasyon eksikliği haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
ilk kez katılıyorum erhanıma akşam gelen arkadaşları yemeğede götürdük atışta yaptırdık hem silahla hem tüfekle gelemiyenler için üzgünüz yönetime bildirsinler şikayetlerini yönetimin organizasyon eksikliği haha haha
Yorum