Ynt: 2012 YILININ İLK KAR' LI ( arabalı )BULUŞMA KARARI ALINIYOR.
Orjinal yazı sahibi: PATRON
abicim tek kişi fiyatı nedir ? ocak sonu olmadığı sürece bende gelmeyi düşünebilirim ama kimseyi tanımıyorum henüz
serbay takıl bana hayatını yaşa cokk uzak sayılmayız ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
evet arkadaşlar,
14 Ocak 2012 Cumartesi günü müsait olupta gelebilecek tüm misafirlerimizi bekliyoruz.
Samimi ve çok eğlenceli bir hafta sonu olacağından hiç şüphem yok.
otel rezervasyonu yaptırmadım bugün arayıp yaptırabilirim,kar lastiği continetal 810s taktıracağım vatan caddesinde sağol uyardığın için bende erdemirden teslim alacağım bakalım gerçi biraz önce aradılar oğlumada astraj 1.4t 140 cosmo almıştım onun ruhsatının geldiğini benimkinin henüz gelmediğini söylediler hayırlısı bakalım toplu gideceksek bir buluşma noktası ayarlanırsa ben uyarım
Arkadaslar lutfen kar lastigi taktirin. Geziniz zehir olmasin. Bu hafta cok sıkıkar yagisi var... Bunun yaninda zincir de bulundurun. Ben orda iken bir golfu cikarmak icin yan banddan saatlerce ugrastik ve ancak traktor yardimi ile cikardik. Saygilar sevgiler
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Arkadaslar lutfen kar lastigi taktirin. Geziniz zehir olmasin. Bu hafta cok sıkıkar yagisi var... Bunun yaninda zincir de bulundurun. Ben orda iken bir golfu cikarmak icin yan banddan saatlerce ugrastik ve ancak traktor yardimi ile cikardik. Saygilar sevgiler
Uyarılar için Teşekkürler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum