Ynt: 2012 YILININ İLK KAR' LI ( arabalı )BULUŞMA KARARI ALINIYOR.
Arkadaşlar şuandaki oylamaya bakılırsa Kartepe ve Abant öne çıkıyor. 21-22 Ocak
Eğer uygun ise diğer seçenekleri pazar günü kaldıralım.
Bize seçim aşamasında kolaylık sağlar.
Ayrıca Abant olması durumunda Ankara icin daha yakın olur bakalım oylama ne gösterecek?
Bağımsız oylar da fazla.
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Arkadaşlar şuandaki oylamaya bakılırsa Kartepe ve Abant öne çıkıyor. 21-22 Ocak
Eğer uygun ise diğer seçenekleri pazar günü kaldıralım.
Bize seçim aşamasında kolaylık sağlar.
Ayrıca Abant olması durumunda Ankara icin daha yakın olur bakalım oylama ne gösterecek?
Bağımsız oylar da fazla.
Evet nurettincim sana katılıyorum. Yer ne kadar önce belirlenirse konaklama içinde araştırma yapılması alternatifli ve rahat olur. Abant taki Murat arkadaşımızında bu konuda bize yardımcı olacağından eminim
ooooo siizi gidi gezginciler maşallah acayip hızlısınız bi buluşmadan bi buluşmaya kardada bu buluşma bi başka olur heeeeeee
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
arkadaşlar 21 ve 28 sömestır tatili olduğu için hem kalabalık hemde daha pahalı murat bey sağolsun indirim yaptı bize 2 kişi sabah kahvaltısı akşam yemeği açık büfe 450 tl den 380 tlye indirim yaptı sömestırdan önce gidersekte veya sonra fiyatta küçük bir indirim daha yapabilcekmiş 350 gibi . . bu yüzden 14 ocak daha makul bu tarihte gelebilecek arkadaşlar isimlerini yazsınki rezervasyon yaptırcaz ben ,kamil .bülent . şafak , murat , sufyan abi ,14 ocağı düşünüyoruz gelicek arkadaşlarda gelebileceklerini bildirsinler
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Arkadaşlar eğer istanbuldan 30-40 kişi organize olabilirsek otobüs kiralayabiliriz.
Ben her ihtimale karşı araştırayım nedir maaliyeti...
nurettin 30 40 kişi olmamız biraz zor kardeşim fiyat olarakta 2000 tl den aşağı olmaz bide şöförüde orada konaklatmak zorundayız kalabalık olmazsak boşuna tutmuş oluruz otobüsü
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Orjinal yazı sahibi: volkan
Arkadaşlar eğer istanbuldan 30-40 kişi organize olabilirsek otobüs kiralayabiliriz.
Ben her ihtimale karşı araştırayım nedir maaliyeti...
nurettin 30 40 kişi olmamız biraz zor kardeşim fiyat olarakta 2000 tl den aşağı olmaz bide şöförüde orada konaklatmak zorundayız kalabalık olmazsak boşuna tutmuş oluruz otobüsü
Volkan katılıyorum sana, otobüs tutup gidilecekse onun yerine turlar var ulaşım yeme içme yatma hepsi bir arada o zman öyle yapmak lazım. Ama benim fikrim araçlarımızla bağımsız bir şekilde gidip gelmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
arkadaşlar murat arkadaşımızla konuştum şuan için 11 oda ayırttım
oda sahipleri
1-kamil
2-volkan +2 Çocuk 7 yaş altı
3-özkan +1 Çocuk 7 yaş altı
4-bülent +2 Çocuk 9 yaş altı
5-şafak +1 Çocuk 7 yaş altı
6-murat +1 Çocuk 7 yaş altı
7-sufyan+1 Çocuk 7 yaş altı
8-çoşkun +1 Çocuk 8 yaş altı
9-fatih ?
10-nurettin
11-erhan +1 Çocuk 7 yaş altı
12-ali kırmızı opc si olan yeni arkadaş
13-şafak beyin abisi
organizasyona gelicek arkadaşlar ismini yazsın bir an önce oda kalmadığı zaman yapacak bir şey kalmıyacak
Yorum