Arkadaşlar 23.12.2012 Pazar günü sabah Bahçeşehir Maranta Gusto'da kahvaltı ve sonrasında Akbatı Avm de Bowling maçı (Eğer bayanlar oyuna katılım yapmazlarsa Avm de mağazaları gezip para harcaya bilirler )
Uzun süredir Ailelerinde katılım yaptığı bir bulşma yapmamıştık. ( hasan kardeşimin bana vermiş olduğu görevi yerine getirelim)
Not: Katılım Yapacak arkadaşların 21.12.2012 Cuma günü saat 16.00 'a kadar rezervasyon için bildirmeleri önemle rica olur.
Katılımcıların Listesi
1. Neşter ________ Kamil + Eşi
2. Volkan_________Volkan + Eşi+ 2 Çocuk
3. Yk34__________Yılmaz+Eşi+ 2 Çocuk
4. Morpehus______ Oktay+ Eşi
5. Seyyah________ Bülent+Eşi+ 2 Çocuk
6. Ferhanantunel___ Ferhan Abi +Eşi
7. Mstfkls________Mustafa + Arkadaşları
8. Opc5000______Ali+ 2 Bakıcı + 2 Çocuk
9. Whiteagle______Ahmet + Eşi
10. Apg 09________Hasan
11. Sufy__________ Sufyan Abi
+1
Kadir + sız mı yazıyoruz seni
evet kamil abi tek başıma yetmezmiyim
Yetersin Kadircim O konuda skıntı yok. Ama artık gönül ufak ufak + durumlarınızı görmek ister yani
eyvallah abi inşallah ilerliyen zaman dilimi içerisinde + lanırız
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Bulusmalar hep karsida ve karsininda cok uzak noktalarinda oluyor,biz Anadolu yakasinda oturanlar icin. Karsidan Anadoluya gelen bi Kadir var
düzenleyin oradan bir organizasyon dahil olalım
Abi ben forumda yeniyim,cok fazlada yazmiyorum genelde okuyorum basliklari yorumlari bu organizasyon isini daha eski ve arkadaslari taniyan bir uye yaparsa daha iyi olur. Anadolu yakasi icin. Gercekten gerek haftalik bulusmalar olsun gerek bu sekilde organizasyonlar olsun hep Avrupa da yapiliyor,Anadolu yakasi Insignia yi unuttu
yeni eski yok .. aileye katıldınmı eskidin demektir :P
sufyan kardeşim doğru söylüyor yeni eski yok bizde
ben geçen hafta ilk kez katıldım kendimi eskimiş hissediyorum
Bulusmalar hep karsida ve karsininda cok uzak noktalarinda oluyor,biz Anadolu yakasinda oturanlar icin. Karsidan Anadoluya gelen bi Kadir var
düzenleyin oradan bir organizasyon dahil olalım
Abi ben forumda yeniyim,cok fazlada yazmiyorum genelde okuyorum basliklari yorumlari bu organizasyon isini daha eski ve arkadaslari taniyan bir uye yaparsa daha iyi olur. Anadolu yakasi icin. Gercekten gerek haftalik bulusmalar olsun gerek bu sekilde organizasyonlar olsun hep Avrupa da yapiliyor,Anadolu yakasi Insignia yi unuttu
yeni eski yok .. aileye katıldınmı eskidin demektir :P
sufyan kardeşim doğru söylüyor yeni eski yok bizde
ben geçen hafta ilk kez katıldım kendimi eskimiş hissediyorum
seni çabuk eskittik abi))
haha haha haha
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
10. Apg 09________Hasan + Neslihan
12. kdristnbl_______ Kadir
13. Nurettin________Nurettin + Eşi
14. Smg05_________Muharrem + Ailesi
15. Ozkanc__________Özkan + Eşi + 1 Çocuk
Bir aksilik olmazsa ailem ile geleceğim. Beni ve ailemide listeye ekleyin
Tek sıkıntım var kar yağmaması, kar yağarsa lastiklerim kış lastiği olmadığı için gelemem.
Arkadaşlar Pazar günü saat 09.45 te bulunalım. Apg09 Hasanın dükkanının arkasında bulunuyor kahvaltı mekanı Şu an itibarı ile 34 büyük 9 çocuk için rezervasyon yapıldı. Eğer durumunda değişiklik veya ekleme olan olacaksa cumartesi 11.00 a kadar bildirsin.
Haritada Biçen marketin olduğu yerde şu an Hasan arkadaşımızın dükkanı bulunuyor.
10. Apg 09________Hasan + Neslihan
12. kdristnbl_______ Kadir
13. Nurettin________Nurettin + Eşi
14. Smg05_________Muharrem + Ailesi
15. Ozkanc__________Özkan + Eşi + 1 Çocuk
16. byazkan_________Barbaros + Eşi
Evet beyler Maranto Gusto'da sabah bruch için 34 büyük 9 çocuk olmak üzere 43 kişilik rezervasyon okeylendi.
Yarın sabah 09.45 de apg09 Hasanın dükkanının önünde Safir Hediyelik eşya ( haritada Biçen marketin olduğu yer ) buluşmak üzere.
Yorum