Değerli insigniateam ailesi bana yaptığınız bağımlılıktan dolayı ani bir karar değişikliği ile aranıza katılma kararı aldım. Akşam görüşmek üzere...Saygılar...
Değerli insigniateam ailesi bana yaptığınız bağımlılıktan dolayı ani bir karar değişikliği ile aranıza katılma kararı aldım. Akşam görüşmek üzere...Saygılar...
Muratcım karar değişikliğinle mutlu ettin bizi sağolasın. bende erken gitmeye çalışacam orda görüşürüz o zaman diğer konunun ayrıntılarınıda
helal sana
Hepimize helal abi.Gün geçtikçe ayrılamayan parçalara dönüşüyoruz buda gerçekten ne kadar iyi bir aileye sahip olduğumuzu gösteriyor. Bütün arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim...
Bekar halinle forumun evli erkeklerine kılıbık damgası vurup, b.. atıp kaçmakla bu işler olmaz.
Dünden beri iddanın gereklerinden bahsettim. Hep kıvırdı hep kıvırdı.
Gökhana açık çek,
Dilediği bir ay,
o dilediği ayın dilediği bir günü,
hatta va hatta dilediği saatte istediği yerde bulunmaya hazırım.
İster tek, ister ailemle.
Genel kurallar :
* 650 km için 8 saat yol süresi istiyorum ( 650 km için 8 saat süre mantıksız diyen "elbette Gökhan hariç" el kaldırsın )
* İddianın karşılıkları yeddiemine gönderilecek. ( Gökhanın verdiğinin iki katını vereceğim.)
* İstanbul içi trafik zamanlara dahil değildir. ( Kurtköy gişelerine kadar. )
İster arabayla, ister uçakla.
Hodri Meydan. Mertçe, erkekçe, FIR FIR lık yapmadan
650 km ye 8 saat isteyen biriyle ve daha önce asenaya ders vermiş biriyle iddaya girmem... iddaya gireceksen volkan abim gibi söznünün eri olacaksın üfürmeyeceksin...
arkadaşlar şok gelişme!!!!
çok sevdiğimiz saydığımız fatih amcamızda mehmet bey(?) in saftalarına geçmiş, katılmış yahut kandırılmıştır!!! Şöyle ki: sabit telefonunun mikrofonunu açıp mehmet yanımda istersen konuş demek suretiyle cephe genişletmiştir...Bundan sonra ondan da şüphe etmek gerçeği doğmuş, hal böyle iken tüm iddalar askıya alınmış karşı tarafın asenalığından vazgeçmesi talep edilmiştir. Netice olarak ise verilen yanıt: ' asenalık bizim ruhumuzda var gökhancım, istesekte vazgeçemeyiz, böyle gelmiş böyle gider, bizi böyle kabul et' denmiş ve sonunda bunları açıklarsam forumdan uzaklaştırılacağım gündeme gelmiştir. Fakat ben her şeyi gözününe alarak siz değerli forum üyelerine gerçeği açıklamayı bir borç bilmiş, bir görev edinmiş ruh haliyle takdirinize sunmuş bulunmaktayım....
Yorum