Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Senenin Son buluşmasını yapalım ne dersiniz
Collapse
X
-
Ynt: Senenin Son buluşmasını yapalım ne dersiniz
Orjinal yazı sahibi: OrhunEAgelin anadolu yakasına maltepe sahılde yapalım bowlıng ı hem otoparkı var hemde trafık olmaz rahat ederız sonrada her hafta sonu ozendıgım s2000 cıler gıbı bı bagdat caddesının tozunu alırız mıllette team gormus olur
Yorum
-
En son durum bumudur şimdi. Saat 20.00 iyimidir arkadaşlar buluşma saati için. +1 bir tek bende var her halde gene.
1.NEŞTER+1
2.WHİTEAGLE
3.VOLKAN
4.GÖKHAN
5.ORHUN
6.ŞAFAK
7.ÖZKAN
8.FATİH
9.SERDAR
[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Bizde bir terslik olmaz ise erken orda oluruz.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Profilo için şansı zorlarken Galeria olunca - 1 oldum ben ama Maltepe Sahil'e bir şekilde gelirim bir dahaki sefere...Anadolu olsun bizim olsun
Size bol STRIKE lar..Aranızdan en iyiyi seçin bugün, ben direkt onu hedef alırım sefere :P
Sevgi Selam
1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ
Yorum
-
Çağrıcım forumda Asenaları engellemenin bir yolu varmı ?
Arkadaş asena olur biraz
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Mehmet Bey sizide bekliyoruz hadi2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetÇağrıcım forumda Asenaları engellemenin bir yolu varmı ?
Arkadaş asena olur biraz
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Mehmet Bey sizide bekliyoruz hadiF30 Sport+
Yorum
-
Nesine ????
Hakem Sufyan abi... Bak bakalım Galeriada oluyormuyum olmuyormuyum ?
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: mehmetÇağrıcım forumda Asenaları engellemenin bir yolu varmı ?
Arkadaş asena olur biraz
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Mehmet Bey sizide bekliyoruz hadi2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Gökhan çamura yatar ortağı Erhandan öğrendi.. bence benzini harcama2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum