Her halikarda trafik problemi olacak ama Profilo AVM küçük ve basık bir yer artı Yılbaşı arefesi olduğu için otoparkı full dolu olacak ve M.köyde park yeri bulmak ölüm o saatlerde Galerya gözden uzak ve otoparkı büyük ve sahilden gidiş imkanı var karşıdan gelmek isteyenler için zor olur iki arada bir derede kaldık
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Sen önce gelin adayını bul, evlen, eşit duruma gelelim ondan sonra çık karşımıza yap kazaklığı .
Öncesinde söylediklerini kimse ciddiye almıyor haberin olsun ... haha haha
Ama şimdi çık yola yarın buluşalım dersen, her türlü iddiasına varım haberin ola...
valla kafamı attırmayın haftasonuna evlenirim Allahım nasıl bi foruma düştük yarabbi herkes mi korkark olur ya, korkak olmayan 2 kişi sayarım facomx 1 özkan abi 2 ben 3.. gerisinin resmen ödü kopuyor
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Her halikarda trafik problemi olacak ama Profilo AVM küçük ve basık bir yer artı Yılbaşı arefesi olduğu için otoparkı full dolu olacak ve M.köyde park yeri bulmak ölüm o saatlerde Galerya gözden uzak ve otoparkı büyük ve sahilden gidiş imkanı var karşıdan gelmek isteyenler için zor olur iki arada bir derede kaldık
evet trafiğe kısmen daha az kalmak için uygun günün perşembe olduğunu düşünüyorum. Galeriaya ulaşım içinde karşıdan gelecek olanlara harem sirkeci feribotu önerilebilir.. iki kıtayı bir yerde toplamak ne zor işmiş başka alternatif mekan da gelmiyor aklıma
Cevahir avm de olabilir fatihcim.
cevahir insan kalabalığı acısından daha yoğun olacaktır, cevahire ulaşımın profilodan da bir farkı yok :s
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
abi seçeneklere yavaş yavaş kapanalım bence yarın perşembe çünkü ona göre plan program yapıp netleşsek daha güzel olur ve ne kadar fikir o kadar çelişki kahrolsun düşünce özgürlüğü filan diye devam edermişim şimdi
İster çoluğu çocuğu toplayıp geleyim, istersen tek geleyim
Er meydanı ortada duruyor Gökhanım ...
Cevabını merakla bekliyorum
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Gökhan cepheyi büyütüyorsun ...
Benden sonra sıra Murat Beyemi geldi ?
Sen önce gelin adayını bul, evlen, eşit duruma gelelim ondan sonra çık karşımıza yap kazaklığı .
Öncesinde söylediklerini kimse ciddiye almıyor haberin olsun ... haha haha
Ama şimdi çık yola yarın buluşalım dersen, her türlü iddiasına varım haberin ola...
valla kafamı attırmayın haftasonuna evlenirim Allahım nasıl bi foruma düştük yarabbi herkes mi korkark olur ya, korkak olmayan 2 kişi sayarım facomx 1 özkan abi 2 ben 3.. gerisinin resmen ödü kopuyor
bu arada bencede galeria daha mantıklı gibi:S
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Günlerdir İstanbulda trafik felç, resmen adım atamıyoruz. Heleki Cuma günü şehir merkezlerinde buluşma yapmak... Bence bırakın Anadoluyu Avrupa yakasından gelicekler için bile çok zor olur
Yorum