Perşembe akşamı saat 21:00 için hanımdan uygunluk bekliyorum.. az sonnraaa :P
haha haha haha haha haha haha haha haha
Hasan ve Gökhan selamlar,
Ne demişler "Bekara karı boşamak kolay" diye, tam yeri işte bu lafın
Hanımdan onay almadan nereye gidiyorsun...onlarda gelsin istedim ama yorgun olurum karşıya geçmek zor olur dedi ama sen gidebilirsin tabii dedi...ama o "sen gidebiilirsin tabii" derken ki ifadeyi evli arkadaşlar daha iyi bilecektir.. : ))))
Yani şu durumda benim durum akşam ki ruhsal durum analizi sonrası netleşir..gelirsem 21:00 de orada olurum, gelemezsem hepinizie selam olsun..
Not: Hazerfen'de 1., Anadolu ateşi'de 21 olunca Bowling'de de 211 sayı ile 1.olurdum heralde
ben durumu çaktım kaça göçek geliyorsun abi sonra yaptığın derecelerle yengenin gönlünü alıyorsun
- ama bi sor canım neden gittim? kaçıncı oldum??? ))))
ben durumu çaktım kaça göçek geliyorsun abi sonra yaptığın derecelerle yengenin gönlünü alıyorsun
Yok kaçak gelmiyorum ama evde 2 bebe varken hanımı tek bırakıp gidince çok da rahat olmuyor benim içimde. Ama şaka bir yana sağolsun ciddi anlamda hiç sorun ya da surat yapmıyor eşim..ama surat yapmıyor diye de 3-4 günde bir bu tarz organizasyonlara katılımım da çok uygun olmuyor ama ben şartları zorluyorum ..
Bu arada her hafta Salı akşamları da bankanın Basketbol takımının antremanları olduğunu da belirteyim yani Salı'ları da araziyim bir nevi evden
Yok kaçak gelmiyorum ama evde 2 bebe varken hanımı tek bırakıp gidince çok da rahat olmuyor benim içimde. Ama şaka bir yana sağolsun ciddi anlamda hiç sorun ya da surat yapmıyor eşim..ama surat yapmıyor diye de 3-4 günde bir bu tarz organizasyonlara katılımım da çok uygun olmuyor ama ben şartları zorluyorum ..
Bu arada her hafta Salı akşamları da bankanın Basketbol takımının antremanları olduğunu da belirteyim yani Salı'ları da araziyim bir nevi evden
Yorum