Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Senenin Son buluşmasını yapalım ne dersiniz
Collapse
X
-
Ynt: Senenin Son buluşmasını yapalım ne dersiniz
Dünden biraz özet geçeyim;
Bowlingde Çok iddalı olan volkan bey videoda eline aldığı kırmızı top tan daha kırmızı olarak maçı bitirdi 21 sayı fark attım haha haha beceremiyince hoca tututup seni yeneceğim diyor başka birşey demiyor dur haha haha haha burakın kafesinden sonra toplu olarak hareket ettik ve e5 girişinde özellikle yavaşladım arkadaki arkadaşlarda gelebilsin diye ama şehitliğe kadar aynama giren bir gökhan oldu oda her halde FGJ nin büyüsene kapıldı gidemedi haha sonra şehitlikte arkadaşları bekledim erhanın arabayı servet kullanıyordu şehitlik tünel altında güzel bir kaçış yaptı ve keyifli bir şekilde gittik ahmeti aynamda çok uzaktan Eyüpe girmek için sinyal verirken gördüm o kadar haha haha sonuç olarak sağ salim ve çeyrek depo benzin yaktık haha haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXÇok keyifli bir gece daha geçirdik hep beraber katılımcı arkadaşlara anahtarlıklar dağıtıldı
Güzel bir oyun oynadık Bowlingde birincilik bana nasip oldu sevgili volkan kardeşimiz ise 4 oldu bol kahkahalı ve muhabbetli bir oyun oldu sonrasında Cafe Mania da kahvelerimizi ve yemeklerimizi yedik hep beraber muhteşem sohbet eşliğinde
sonra eve dönüşte yine biraz zıpladık ben gökhan servet ve ahmet keyifli şekilde çeyrek depo yaktık yine haha
Gelmediğim iyi olmuş desene124 puanla bowlingde 1.oluyorsan üzülürdünüz ben gelsem
Anadolu tarafında Maltepe'ye bekliyoruz bowling'e...zıplaya zıplaya gelirsiniz 2012 de
Selamlar...
1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBen mutlu olurum üzülmem bizde bir laf vardır uzayan kol bizden olsun
Sevgiler1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OrhunEAvolkan abi beni ekti burdan butun foruma duyurulur. ben gıtmeyebılırm dedı gıdersen ara dedım tamam dedı aramadı ama bulusmaya gıtmıs ne dıosunuz bu ıse
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: OrhunEAvolkan abi beni ekti burdan butun foruma duyurulur. ben gıtmeyebılırm dedı gıdersen ara dedım tamam dedı aramadı ama bulusmaya gıtmıs ne dıosunuz bu ıseGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozkancKacta odakta olacaksiniz? Bende gelebilirim. Ahmet de gelir degil mi Ahmet?*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXDünden biraz özet geçeyim;
Bowlingde Çok iddalı olan volkan bey videoda eline aldığı kırmızı top tan daha kırmızı olarak maçı bitirdi 21 sayı fark attım haha haha beceremiyince hoca tututup seni yeneceğim diyor başka birşey demiyor dur haha haha haha burakın kafesinden sonra toplu olarak hareket ettik ve e5 girişinde özellikle yavaşladım arkadaki arkadaşlarda gelebilsin diye ama şehitliğe kadar aynama giren bir gökhan oldu oda her halde FGJ nin büyüsene kapıldı gidemedi haha sonra şehitlikte arkadaşları bekledim erhanın arabayı servet kullanıyordu şehitlik tünel altında güzel bir kaçış yaptı ve keyifli bir şekilde gittik ahmeti aynamda çok uzaktan Eyüpe girmek için sinyal verirken gördüm o kadar haha haha sonuç olarak sağ salim ve çeyrek depo benzin yaktık haha haha*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
İki eğlenceli videoda benden
http://s1181.photobucket.com/albums/x430/dawn19744/?action=view¤t=VID-20111229-00034.mp4
http://s1181.photobucket.com/albums/x430/dawn19744/?action=view¤t=VID-20111229-00033.mp4
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXDünden biraz özet geçeyim;
Bowlingde Çok iddalı olan volkan bey videoda eline aldığı kırmızı top tan daha kırmızı olarak maçı bitirdi 21 sayı fark attım haha haha beceremiyince hoca tututup seni yeneceğim diyor başka birşey demiyor dur haha haha haha burakın kafesinden sonra toplu olarak hareket ettik ve e5 girişinde özellikle yavaşladım arkadaki arkadaşlarda gelebilsin diye ama şehitliğe kadar aynama giren bir gökhan oldu oda her halde FGJ nin büyüsene kapıldı gidemedi haha sonra şehitlikte arkadaşları bekledim erhanın arabayı servet kullanıyordu şehitlik tünel altında güzel bir kaçış yaptı ve keyifli bir şekilde gittik ahmeti aynamda çok uzaktan Eyüpe girmek için sinyal verirken gördüm o kadar haha haha sonuç olarak sağ salim ve çeyrek depo benzin yaktık haha hahahaha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: FacomXDünden biraz özet geçeyim;
Bowlingde Çok iddalı olan volkan bey videoda eline aldığı kırmızı top tan daha kırmızı olarak maçı bitirdi 21 sayı fark attım haha haha beceremiyince hoca tututup seni yeneceğim diyor başka birşey demiyor dur haha haha haha burakın kafesinden sonra toplu olarak hareket ettik ve e5 girişinde özellikle yavaşladım arkadaki arkadaşlarda gelebilsin diye ama şehitliğe kadar aynama giren bir gökhan oldu oda her halde FGJ nin büyüsene kapıldı gidemedi haha sonra şehitlikte arkadaşları bekledim erhanın arabayı servet kullanıyordu şehitlik tünel altında güzel bir kaçış yaptı ve keyifli bir şekilde gittik ahmeti aynamda çok uzaktan Eyüpe girmek için sinyal verirken gördüm o kadar haha haha sonuç olarak sağ salim ve çeyrek depo benzin yaktık haha hahahaha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: FacomXDünden biraz özet geçeyim;
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: whiteagleben o arada telefonla konusuyordum, sende hem konusup hem gazlamayı denesene Fatih Abi haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum