Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Senenin Son buluşmasını yapalım ne dersiniz
Collapse
X
-
Ynt: Senenin Son buluşmasını yapalım ne dersiniz
Orjinal yazı sahibi: OrhunEAgelin anadolu yakasına maltepe sahılde yapalım bowlıng ı hem otoparkı var hemde trafık olmaz rahat ederız sonrada her hafta sonu ozendıgım s2000 cıler gıbı bı bagdat caddesının tozunu alırız mıllette team gormus olurbu akşam olmasada başka bi gün yapılabilir bende galeriadayım bu akşam
Yorum
-
En son durum bumudur şimdi. Saat 20.00 iyimidir arkadaşlar buluşma saati için. +1 bir tek bende var her halde gene.
1.NEŞTER+1
2.WHİTEAGLE
3.VOLKAN
4.GÖKHAN
5.ORHUN
6.ŞAFAK
7.ÖZKAN
8.FATİH
9.SERDAR
[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Bizde bir terslik olmaz ise erken orda oluruz.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Profilo için şansı zorlarken Galeria olunca - 1 oldum ben ama Maltepe Sahil'e bir şekilde gelirim bir dahaki sefere...Anadolu olsun bizim olsun
Size bol STRIKE lar..Aranızdan en iyiyi seçin bugün, ben direkt onu hedef alırım sefere :P
Sevgi Selam
1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ
Yorum
-
Çağrıcım forumda Asenaları engellemenin bir yolu varmı ?
Arkadaş asena olur biraz
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Mehmet Bey sizide bekliyoruz hadi2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetÇağrıcım forumda Asenaları engellemenin bir yolu varmı ?
Arkadaş asena olur biraz
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Mehmet Bey sizide bekliyoruz hadiF30 Sport+
Yorum
-
Nesine ????
Hakem Sufyan abi... Bak bakalım Galeriada oluyormuyum olmuyormuyum ?
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: mehmetÇağrıcım forumda Asenaları engellemenin bir yolu varmı ?
Arkadaş asena olur biraz
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Mehmet Bey sizide bekliyoruz hadi2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Gökhan çamura yatar ortağı Erhandan öğrendi.. bence benzini harcama2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum