Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Team Istanbul Futbol karşılaşma Fragmanları
Collapse
X
-
Ynt: Insignia Team Istanbul Futbol karşılaşma Fragmanları
Orjinal yazı sahibi: FacomXBale fon müziği yerine biraz daha uygun bir fon müziği koysan süper artı süper olur
Bizim camianın adamları ağır başlı abiler oluyor diye klasik müzik seçtim.
Ama senin de hoşuna gidecek şekilde daha hareketli müzik ile ilave deceğim...Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahMustafa ile Ercümentin fotoları süper
Mücadele üst seviyede olmuş. Musatafa gerçekten aramızda en yetenekli arkadaşımız.
Nurettin de iyi iş çıkarmış benim için süpriz oldu.OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
34 GK 1225
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBale fon müziği yerine biraz daha uygun bir fon müziği koysan süper artı süper olur
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Hareketler sizden.
Kendi medyamız kendi oyunumuz. Herşey Insignia Team
Takım olarak Organize olmak, birlikte hareket etmek budur önemli benim için Murat.
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinOrjinal yazı sahibi: FacomXBale fon müziği yerine biraz daha uygun bir fon müziği koysan süper artı süper olur
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Nurettin Abi tekrar teşekkürler, güzel bir derleme olmuş. Ayrıca Mustafa kardeşimize ve fotoları çeken arkadaşımızada çok teşekkürler, saolun*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Nurettin abi ellerine sağlık çok güzel olmuş slayt , ayrıca bidahaki maçımızda kendimize ait insignia team formalarımızla çok daha mükemmel fotoğraflar olacağının sözünü şimdiden veriyorumwww.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
[quote=Ercü ]
Orjinal yazı sahibi: SeyyahMustafa ile Ercümentin fotoları süper
Mücadele üst seviyede olmuş. Musatafa gerçekten aramızda en yetenekli arkadaşımız.
Nurettin de iyi iş çıkarmış benim için süpriz oldu.www.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Nurettin abi videoda kendimi görünce, umarım çalım yemediğim bir karedir diye çok dua ettim) az kalsın o heyecanla bayıalcak gibi oldum ÖSS sonuçları açıklanırken bile o kadar heyecan yapmamıştımF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Nurettin abi videoda kendimi görünce, umarım çalım yemediğim bir karedir diye çok dua ettim) az kalsın o heyecanla bayıalcak gibi oldum ÖSS sonuçları açıklanırken bile o kadar heyecan yapmamıştım
Bu arada iyi çalım atıyorsun ..Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
Yorum