Son olarak bilgilendirme yapim
T-shirtler alınmış durumda ancak logoların tasarımı ve baskısı yetişmedi. Bu akşam icin kendi formalarımızla oynayacağız inşallah bir sonraki karşılaşmada.
Anadolu yakasından gelecek olanlar olarak belki Kozyatağı Carrefour'un otoparkında buluşabiliriz ?
onur aksam 8de hep beraber buluşmayacak mıyız çengelköydeki otoparkta ? anadolu yakasi olarak baska bi yerde toplanmak gerekir mi tekrardan ne diyosunuz?
Anadolu yakasından gelecek olanlar olarak belki Kozyatağı Carrefour'un otoparkında buluşabiliriz ?
onur aksam 8de hep beraber buluşmayacak mıyız çengelköydeki otoparkta ? anadolu yakasi olarak baska bi yerde toplanmak gerekir mi tekrardan ne diyosunuz?
Artik goruntuleri bekliyoruz Fatih hocam. Bu arada Ankaradan anadoludan herkese tek tk selam. Haydi anadolu haydi anadolu. Orda da Anadolyu tutuyoruz..... muhaha muhaha
Nurettin kardesim yine beni yanlis anladin ben hava kosullari aisindan sansli demek istedim. Tabii ki kesinlikle buyuk emek vardir bu iste. Team yapar da hangisinde emek olmaz cool
[quote=trabzon61 ]
Artik goruntuleri bekliyoruz Fatih hocam. Bu arada Ankaradan anadoludan herkese tek tk selam. Haydi anadolu haydi anadolu. Orda da Anadolyu tutuyoruz..... muhaha muhaha
[/quote)
Anadolunun gucu esti gecti, kartal dustu...: ii
21 -12 ...offf oofff
Anadolu atesi dustugu yeri yaktı....
Kartal dustu....
21-12
Offff offfff...
Yorum