Dünkü olayın özeti ve fargmanları.
Bakalım Kahramanlarımız bu işin üstesinden gelebilecek mi ???
Heycan, tutku, sağduyu tarafınızı seçin iddia başladı....
Devamı Yaknda pek yakında Insignia Team'de
Eyvallah Keyfiler moraller iyi olsun diye uğraştım ...
Sen Maç organaziasyonuna odaklan seninle de yaparız....
valla süpersin nurettin eşimle ikimiz bayıldık videoya kısa metrajlı film gibi çekmişsin akşam akşam hem çokgüldüm hemde gaza geldim eyvallah nurettincim
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Arkadaşlar her kese merhaba, pazar günkü buluşmaya katılan arkadaşların hepsine teşekkürler. Ayrıca Şafak, Onur ve Elif hanımla tanışma fırsatını da bulduğumuz için çok memnun olduk. Yemek ve sonrasındaki go kart ayrı bir güzellikteydi. Katılamayan arkadaşların da bir sonraki buluşmamızı kaçırmayacaklarını umut ediyorum. Ve benden resimler geliyor. ( Ayrıca go kart ta çektiğim video yeterli ışık olmadığından dolayı yarışmacıların hepsi karanlıkta aynı gözüküyordu, Volkan hariç bir tek aracı tam dolduran o vardı. volkan kardeşim seni seviyorum. )
eyvallah hemşerim bende seni
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Nurettin bey dün hiç fırsatım olmadı siteye girmek için o yüzden yeni gördüm videonuzu .Super bir video olmuş.Emeğinize sağlık.Özellikle Volkanın şöyle kollarını kendine çekişi süper .
vallahi video ya bittim cok güzel olmuş ellerinize sağlık bu volkan dan sizin alıp veremediğiniz ne yaaa adamla herkez uğraşıyor haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum