salaallllaa dur bakalım tamam 2 metre önce başlamış olabilirim yarışta yol verdim öne geçince el sallıyordun kameralara virajda tekrar öne geçtim bidahada yakalıyamadın beni yalanmı haha
Sen Yol vermedin ben aldım 2 metre geriden başlamama rağmen haha
aldında ne oldu tekrar geri aldım birinciliği koca yarışta bi 30 sn önde olabildin o kadar haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Dün senin chip var diye zıpladında ne oldu tecrübe makasla yine öndeydim haha
ulan senden korkulur onu anladım .. 10 boy fark atmıştım haturlarsan sonra orta şeride geçtim yol verdim sana bastın geçtin yanımdan sen ve ahmet sonra ahmeti yakalayıp geçtim oda yazdı zaten foruma hatırlarsan..sonra nseni yakaladığımda dörtlülerini yaktın tepene çıkmayayım diye yalanmı haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Dün senin chip var diye zıpladında ne oldu tecrübe makasla yine öndeydim haha
ulan senden korkulur onu anladım .. 10 boy fark atmıştım haturlarsan sonra orta şeride geçtim yol verdim sana bastın geçtin yanımdan sen ve ahmet sonra ahmeti yakalayıp geçtim oda yazdı zaten foruma hatırlarsan..sonra nseni yakaladığımda dörtlülerini yaktın tepene çıkmayayım diye yalanmı haha haha
Volkan Sen sıkıştın sağdan kaçacaktın olmadı bende arkandaydım ve 3 şetit değiştirerek en sol şeritten tol buldum ve sana 20 boy fark attım hatta seni beklerken motorum soğudu
Sende bu hamlemin altında kalmamak için kendini zora sokup 2-3 hamle yaptın ben sizi dikiz aynamdan izliyordum haha
Volkan sen diyorsunya seni gokarttaki aracın hızlı olduğu için geçtin falan filan aynı durum burda var biri 240 hb diğeri stock yani 180 hb yani benim arabam matematiksel olarak sen geçersin ama tecrübe olarak ben geçerim bu da sana kapak olsun haha haha haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Allah muhabettinizi bozmasın arkadaşlar, fotolardan ve videolardan keyifli bi buluşma olduğu açıkça belli, katılamadığım için üzgünüm, çalışmak durumunda kaldım bi dahaki sefere inşallah diyelim, yılbaşı olmadan bi buluşma daha yaparız artık....
Allah muhabettinizi bozmasın arkadaşlar, fotolardan ve videolardan keyifli bi buluşma olduğu açıkça belli, katılamadığım için üzgünüm, çalışmak durumunda kaldım bi dahaki sefere inşallah diyelim, yılbaşı olmadan bi buluşma daha yaparız artık....
Yorum