Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaburga'cıda Zİyafete kimler gelir :D

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kaburga'cıda Zİyafete kimler gelir

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
    şöle sölim ben fatih abiyle öndeydim sonra sen arkadan geldin ikinizde koptunuz o arada Fatih abi aralara daldı sende çok sağlam gazladın en soldaydın önce bi sağ sonra bir sağ daha sonra birde sol yaptın.. en riskli hareketim hangisiydi diye düşünürsen çıkartırsın bence haha
    hep bizi fatih gaza getiriyor önceleri fazla gaza gelmiyordum, düz yol gidebiliyorsun diye dalga geçince gazlıyoruz bizde ama sen bunun gazına gelme bende gelmiyecem makas makas nereye kadar sıkılmıyorda

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Valla Anadolu yakası son derece Rekabetçi
      Bariz yaani...
      İlginç....
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

en son çekilen videoya 5 dk kaldı geliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
          Orjinal yazı sahibi: whiteagle
          şöle sölim ben fatih abiyle öndeydim sonra sen arkadan geldin ikinizde koptunuz o arada Fatih abi aralara daldı sende çok sağlam gazladın en soldaydın önce bi sağ sonra bir sağ daha sonra birde sol yaptın.. en riskli hareketim hangisiydi diye düşünürsen çıkartırsın bence haha
          hep bizi fatih gaza getiriyor önceleri fazla gaza gelmiyordum, düz yol gidebiliyorsun diye dalga geçince gazlıyoruz bizde ama sen bunun gazına gelme bende gelmiyecem makas makas nereye kadar sıkılmıyorda
          Kesinlikle Abi, makas atıyoruz bir oluyo iki oluyo üç oluyo ama sürekli öyle gitmek zor..
          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Şafak abi heyecanla bekliyorum, kahkaha bombardımanı geliyor sanırım

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Guzel ve eglenceli bir organizasyondu.

Basta organizeyi yapan Sufyan abi olmak uzere, katilan tum arkadaslara ve beni isyerimden alip tekrar birakan Fatihe tesekkurler.

Yeni tanistigim insigniateam uyeleri Onur, Elif ve Montoya Murat Bey'i tanimaktan mutlu oldum.

Gokhan cok sey kacirdin.

Iddiayi ne fatih ne volkan kazanir. Kazanan kilolar olacak.
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Süper videoooooo öldüm gülmektennnnnn Volkan yıkmışsın ortalığı.Seyredip seyredip gülüyorum.Kardesim hep böyle guldur emi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                  Süper videoooooo öldüm gülmektennnnnn Volkan yıkmışsın ortalığı

haha haha haha haha haha haha

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

Yorum

Döner devran hesap keser. Damlaya damlaya
                    Demiştim ben Volkan ha gayret diye. Fatih tamam şimdi de Murat kaldı.
                    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

• Ynt: Kaburga'cıda Zİyafete kimler gelir

Süper ya , Volkan Abi süpersin )))

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Volkan Abi Türkçe öğretmenin kimdi haha

Yorum

Keser döner sapı keser haha haha haha

Çok güzel bir gün olmuş hem mideniz bayram etmiş hem siz eğlenmişsiniz.
                          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

hahaahah ıyıkı horozla tavuk gırmemıs o muhabbete

gece gece ıyı kahkaha attım evde vallahı Allah neşenizi bozmasın
                            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Konu Volkan oldumu,her zaman muhabbet tam süper oluyor haha Bu arada Fatih hocam,Volkan belliki evinde olmanın avantajlarını iyi kullanmış.Sen Avrupa karting yollarının tartışılmaz liderisin
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                                Konu Volkan oldumu,her zaman muhabbet tam süper oluyor haha Bu arada Fatih hocam,Volkan belliki evinde olmanın avantajlarını iyi kullanmış.Sen Avrupa karting yollarının tartışılmaz liderisin
                                Bülent Hocam 2 mt önde başlamanın avantajı daha çoktu bence haha haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X