Arkadaşlar Maltepedeki yer E-5 üzerindeymiş Erenköydeki yeri bilmiyorum.. aralarda ise bulması zor olur eğer bulunur diyorsanız orasıda olabilir ama bence maltepedeki yer . tercihimi Maltepeden yana kullanırım.. saat 15.00 gibi Avrupadan gelenlerle Fatih sultan mehmette buluşur oradan geçebiliriz. anadoldan gelenlerde Küçükyalıyı geçince sağdaki ilk benzinlik diye öneride bulunabilirim ..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Evet şekil şöyle olacak ; yemek faslı 17.00 18.00 gibi başlayacaktır...Erkenden toplanılıp maltepe sahilinde muhabbet ve çay faslına katılmak isteyenler saat 15.00 gibi Fatih Sultan Mehmet köprüsünde her zamanki yerde buluşur.. Anadoludan gelenler için. pmden mesaj atın ,cep telefonumu verir müsait bir yerde buluşuruz..
saygılarla
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
An itibari ile ofisteki bilgisayarlardan birisi enayilik yapti. Son ana kadar gelip gelemeyecegim belli degil. Sabah bilgisayari ayaga kaldirirsam, gelirim yoksa kusuruma bakmayiniz.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
An itibari ile ofisteki bilgisayarlardan birisi enayilik yapti. Son ana kadar gelip gelemeyecegim belli degil. Sabah bilgisayari ayaga kaldirirsam, gelirim yoksa kusuruma bakmayiniz.
kaçışın yok pc yi bana bırakırsın tamir ettiriz :P
saat 17.00 18.00 gibi Maltepedeki yere gidilecek kupon almaya gerek yok .. Sufyan (insignia team adına 15 + sı olabilir yer ayırttım..ücret 20 tl ilk sayfadaki menu geçerli
erkenden buluşmak isteyenler içinde Maltepe sahilinde çay bahçesinde muhabbet eşliğinde çay kahve faslı olacaktır
Yorum