Herkese çok teşekkür ederim. sizleri tanımak çok keyifliydi
Volkan bey ve Fatih bey çok tatlı ve seviyeli atışıyorsunuz yanınızda inanılmaz güldüm. İddiayı kesin Volkan bey kazanır diyorum
Montoya Murat bey size ayrıca teşekkür ederim eve kadar zahmet ettiniz bıraktınız.
Yemeketen sonra güzel bir zıplama ve go kart yaptık Volkan birinci geldi her ne kadar olsada 2 mt önce başlamanın avantajı ve ustalığıyla birinci oldu muhabbet süperdi go kart dönüşü biraz zıpladık volkan chip power olarak düzlükte öndeydi ama bende söförlükle volkanı geçtim makas power haha haha
meydanı boş bulduğun belli
Gökhan valla güzel bir pist ve sağlam arabaları kaçırdın.Çok eğlenceliydi.
Şafak Abi ile tanışamamıştım tanışma fırsatımız oldu ancak cartinge gidişte E-5te pek göremedik kendisini ve Elif Hanımla tanıştık, ayaklarına sağlık diğer etkinliklerede katılımlarınızı bekliyoruz
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Şafak Abi ile tanışamamıştım tanışma fırsatımız oldu ancak cartinge gidişte E-5te pek göremedik kendisini ve Elif Hanımla tanıştık, ayaklarına sağlık diğer etkinliklerede katılımlarınızı bekliyoruz
nasıl yanı Ahmet hiç mi bakmadın aynana arkandaki bendim.
Katılan herkese çok tşk ederim Tek tek isim saymayacağım (malum yaşlılıerede güzel yemek yapıyok :P)..Kaburga dolması tatlı ve çay bir harikaydı .. sizlerinde katılımıyla bu ziyafet şölene dönüştü..
Kaçıranlar bence keçilerinide kaçırsın.. cARTİNG BİR FELAKETTİ anlatılmaz güzellikteydi..İnsignia teammmmmmmmmmm hazırlanın topluca kartinge gideceğiz hesaaplar Fatihçimle Volkandan .. ne zaman derseniz 1 haziran da .. iddiayı biz kazanacağız nedenmi derseniz...Nerede güzel tatlar varsa orada organizasyon düzenleyeceğiz..bunlar masayı silip süpürür . dayanamzlar kilo filan veremeyincede .. iddiaya göre kazanan olmayınca bizlere cartinge götürecekler muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Katılan herkese çok tşk ederim Tek tek isim saymayacağım (malum yaşlılıerede güzel yemek yapıyok :P)..Kaburga dolması tatlı ve çay bir harikaydı .. sizlerinde katılımıyla bu ziyafet şölene dönüştü..
Kaçıranlar bence keçilerinide kaçırsın.. cARTİNG BİR FELAKETTİ anlatılmaz güzellikteydi..İnsignia teammmmmmmmmmm hazırlanın topluca kartinge gideceğiz hesaaplar Fatihçimle Volkandan .. ne zaman derseniz 1 haziran da .. iddiayı biz kazanacağız nedenmi derseniz...Nerede güzel tatlar varsa orada organizasyon düzenleyeceğiz..bunlar masayı silip süpürür . dayanamzlar kilo filan veremeyincede .. iddiaya göre kazanan olmayınca bizlere cartinge götürecekler muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Evet Sufyan abi stratejiyi tuttum Hiç mi umut yok ?
Yemeketen sonra güzel bir zıplama ve go kart yaptık Volkan birinci geldi her ne kadar olsada 2 mt önce başlamanın avantajı ve ustalığıyla birinci oldu muhabbet süperdi go kart dönüşü biraz zıpladık volkan chip power olarak düzlükte öndeydi ama bende söförlükle volkanı geçtim makas power haha haha
meydanı boş bulduğun belli
bana her zaman boş haha haha sen meydanı boş buldun galiba mesaj yazdığına göre
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
şöle sölim ben fatih abiyle öndeydim sonra sen arkadan geldin ikinizde koptunuz o arada Fatih abi aralara daldı sende çok sağlam gazladın en soldaydın önce bi sağ sonra bir sağ daha sonra birde sol yaptın.. en riskli hareketim hangisiydi diye düşünürsen çıkartırsın bence haha
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
7 Nolu karting bendim Kamil abi videolarla gelicek inşallah gereken açıklamalar gelir
Birinci Onur oldu aslında, tamponunda giderken benim arac boguldu ve durdu...benim surelerdeki 1 dakika olarak gorunen tur suresi bundan.
Ama diger taraftan pistin hem bizim yarıs hem de biz dahil bugun bu pistte yapılan turlardaki en hızlı tur zamanı olan 34.20 yi yapmıs olmakta yetti bana..motor arızası olmasa onur mu onde olurdu ben mi yoruma acık...
Sadece Hazerfenden sonra burada da en iyi tur zamanını yapmıs olmak guzel oldu sanki..
Not: Daha once tanısamadıgımız arkadaslarla tanısmanın keyfi best time dan daha keyifliydi..
Yorum