Bayramın 4 . Günü Insigniatem ailesi olarak Cahvemania'da buluşup bayramlaştık ve Opel Türkiye tarafından OPC etkinliğine katılanlara özel yaptırılan OPC t-shirtleri dağıtıldı.
T-shirtler çok güzel oldu
Cemil abim,senin için defalarca öperim oğlumu Seni Düzce'den tanır benim tosunum
Volkanım her zaman gelin,sevin çocuğumu..İnşaallah sizinkinide biz mıncıklarız doğunca
Cemil abim,senin için defalarca öperim oğlumu Seni Düzce'den tanır benim tosunum
Volkanım her zaman gelin,sevin çocuğumu..İnşaallah sizinkinide biz mıncıklarız doğunca
Evet, Düzce'de başbaşa bir fotoğrafımız bile var. Ayrıca "İstanbul OPC" buluşmasında da görüşmemiz olmuştu.
MAŞALLAH Allah nazardan korusun, AMİN,
Benim için Hem şapur şupur öper hemde birazcık sıkıştırır ve de mıncıklar mısın?
Evet, Düzce'de başbaşa bir fotoğrafımız bile var. Ayrıca "İstanbul OPC" buluşmasında da görüşmemiz olmuştu.
MAŞALLAH Allah nazardan korusun, AMİN,
Benim için Hem şapur şupur öper hemde birazcık sıkıştırır ve de mıncıklar mısın?
Sevgiler saygılar....
Tosun yumuşayacak yaw az sevin
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Güzel keyifli bir bayramlaşma oldu...
Kamil Abi ilede tanışma fırsatı bulduk..
Kendisi fit bir vucuda sahip olduğu için t-shirt cuk diye oturmuş...
MAşallah diyelim bizlere taş çıkardı...
Yine E-5 üzeri zıplamalar gazlamalar...
Fatih abi kaçtı biz kovaladık ama kopmadık
Burak bey e de ayrıca misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim.
Keyifli bir bayramlasma oldu gelmek isteyipte gelemeyenleride andik
Kulaklarım çınladı işin şakası bi yana, bugün orda olmayı çok istedim, ama bayram olması, ailenin küçüğü olmam ve hiç hesapta olmayan bazı arkadaşlar yüzünden aranızda olamadım. Tekrar tekrar tüm abilerimin ve kardeşlerimin bayramlarını kutluyorum. Burak Bey'in kahvesini içmek başka zamana kısmetmiş diyelim
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum