Bayramın üçüncü günü güzel bir buluşma yapalım
Yer Kapalı Mekanmı açık mekanmı kendin pişir kendin yemi parayı ver yemeye devammı ?
Katılım Şekli Ailelimi / Ailesizmi ?
Bunları netleştirelim.
Önerilen yerler: Kemerburgaz yada Çayırbaşı Mevkii nasıl olur.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
çok uzun süredir internet ile arama karakedi girdi haliyle sizlerdende uzak kaldım polonezköy cumhuriyet mahallesinde çardaklı falan yerler var et ve yiyecek içecek sizden mangal ve kap kacak onlardan düşünülebilir
Bayramın üçüncü günü güzel bir buluşma yapalım
Yer Kapalı Mekanmı açık mekanmı kendin pişir kendin yemi parayı ver yemeye devammı ?
Katılım Şekli Ailelimi / Ailesizmi ?
Bunları netleştirelim.
Önerilen yerler: Kemerburgaz yada Çayırbaşı Mevkii nasıl olur.
Sorumlu derken )
bence herkes sorumlu.. bizden teklif geldi karar ve sorumluluk herkese öyle köşeye çekilmek yok.. taşın altına eller girsin
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
çok uzun süredir internet ile arama karakedi girdi haliyle sizlerdende uzak kaldım polonezköy cumhuriyet mahallesinde çardaklı falan yerler var et ve yiyecek içecek sizden mangal ve kap kacak onlardan düşünülebilir
sizin bildiğiniz kapalı mekanıda olabilecek yerler varsa görüşüp fiyat alabilirmisiniz acaba ?
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Ben pek uyumuyorum sporumu yaptım şimdi de buluşmanin netleşmesini isterim. Örnek fikir bu gün öğlen sonrası Bakırköy sahilde Mc Gaiver usulü kendi imkanlarımizla mangal mı yapsak ben et getirebilirim.
Yorum