Ynt: 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ
yazdıkları yazılar süper
Ynt: Ankaradaki 6R'lerrr
Yanıtla #2 : Kasım 15, 2011, 11:28:17 ÖS
Alıntı sahibi: wroxyy Üzerinde Kasım 15, 2011, 08:46:18 ÖS
Arkadaşlar öncelikle merhaba, geçen gün pazar sabahı bi işim olduğu için erken saatlerde yani saat 10:00 gibi ankamall'e gitmiştim bir baktım 15-20 tane opel insignia, toplanmış abiler, amcalar, gençler vs.. ellerinde bezler garabaları hem parlatıyorlar hemde arabalarını Trük bayrakları ile süslüyorlar.. Merak ettim bu neyin nesidir diye dayanamadım sordum.. Meğer insigniateam diye bi grup kurmuşlar ve o günde o saatte orada toplanma planlamışlar, toplanmayı müteakip fotoğraf çakimi, anıtkabir ziyareti ve çay içip muhabbet planlamışlar.. Bende merak ettim acaba böyle bi girişimde bulunsak, Ankara veya Türkiye çapında böyle bi grup kurabilir miyiz veya var mıdır?
Son olarak Ankarada böyle bi toplanma yapacak olsak gönüllü, meraklı, hevesli arkadaşlar olur mu acaba? Teşekkürler... Smiley
bende geçenlerde bu konuyu actım ama kımse yanasmadı :/
İyi akşamlar Değerli "İnsigniaTeam" üyeleri
Herkesin merakını tamamen gidermek için sayıları açıklıyorum. Toplam 22 araç katılmıştır. (sonradan aramıza katılanlar dahildir. clapclap)
05 LC 606 Toplam 1 Merzifon
06 BU 4988
06 DC 3101
06 DD 0605
06 DF 4166
06 DK 1890
06 DK 6681
06 EE 582
06 GB 624
06 GT 997
06 H 8312
06 JJ 285
06 MDN 18
06 S 6919
06 YA 216
06 YET 58 Toplam 15 Ankara
33 ALR 35 Toplam 1 Mersin
34 AG 0766
34 ES 2996
34 GB 5464
34 HH 865
34 UT 0427 Toplam 5 İstanbul
Arkadaşlar hemen bir düzeltme yaparak özür diliyorum. Toplam 23 araç
34 plaka ve kiraladığı araç olan Ford Focus ile gelen Sufyan Ayan (Sufy) ilave edersek İstanbul böylece toplam 6 araç oluyor.
(Fatih bey hatırlatmasa Sufy'i saymayacaktım , Sufy'den de özür diliyorum. Şimdi bana lap ciki...... diye başlayacak valla .... ihihi haha . iyice yaşlanıyoruz artık maad)
Cemil abi dikkatin takdire şayan bu sayma konusunda tam bir uzmansın tebrikler..
Not: En son üşenmeyip tır üzerinde kaç tip ve kaç adet insignia olduğunu saymıştın.. Maşallah...
Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
Cemil abi dikkatin takdire şayan bu sayma konusunda tam bir uzmansın tebrikler..
Not: En son üşenmeyip tır üzerinde kaç tip ve kaç adet insignia olduğunu saymıştın.. Maşallah...
Şimdi düşünüyorum da saymadığımız veya gözden kaçan bir üyemiz kaldı mı? Ayıp olmasın sonra
Nurettin bey ise İstanbul'dan uçak ile gelmişti. A320 ile
Ufak bir de düzeltme yapalım mı
Onat89, 37 vagon x 6 insignia = 222 insignia var demişti
Çağrı, 38 vagonx6 228 adet insignia olduğunu belirtmişti.
Hasan Furkan, 38 vagon
İatros, 38 vagon
Sen, 220 sedan 8 tanede ST var demiştin.
efemuratt, 51 beyaz insignia var ve bunların 3 ü Sport Tourer gerisi sedan
Bende
3 adet beyaz ST (1:47, 1:57, 2:15)
5 adet Siyah ST var (1:22, 1:54, 2:02, 2:14, 2:22) (saniyeleriyle) demiştim. ihihi haha haha
Cemil abi sen tam bir Görev adamısın. Tespit et, Tanımla, Planla, Uygula... İşi bitmiştir...
Bir gün Insignia Team'i kurtarman gerekse kesin bu işin üstesinden de gelirsin.
Hasan kardeş 10 numara bir durum yakalamışsın. Etkinliklerde dışardan bizi izleyenlerin yüz ifadelerine çok dikkat ediyorum. Duygu ve düşüncelerini hissediyorum. Yabancılara tattırdığımız coşkuyu görünce benim de coşkum artırıyor. Ama kelimelerle ifade edilenlerden sonra tam mest oldum.
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Şimdi düşünüyorum da saymadığımız veya gözden kaçan bir üyemiz kaldı mı? Ayıp olmasın sonra
Nurettin bey ise İstanbul'dan uçak ile gelmişti. A320 ile
Ufak bir de düzeltme yapalım mı
Onat89, 37 vagon x 6 insignia = 222 insignia var demişti
Çağrı, 38 vagonx6 228 adet insignia olduğunu belirtmişti.
Hasan Furkan, 38 vagon
İatros, 38 vagon
Sen, 220 sedan 8 tanede ST var demiştin.
efemuratt, 51 beyaz insignia var ve bunların 3 ü Sport Tourer gerisi sedan
Bende
3 adet beyaz ST (1:47, 1:57, 2:15)
5 adet Siyah ST var (1:22, 1:54, 2:02, 2:14, 2:22) (saniyeleriyle) demiştim. ihihi haha haha
Cemil Abi iyi ki varsın.... clapclap clapclap clapclap
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Cemil abi sen tam bir Görev adamısın. Tespit et, Tanımla, Planla, Uygula... İşi bitmiştir...
Bir gün Insignia Team'i kurtarman gerekse kesin bu işin üstesinden de gelirsin.
Hasan kardeş 10 numara bir durum yakalamışsın. Etkinliklerde dışardan bizi izleyenlerin yüz ifadelerine çok dikkat ediyorum. Duygu ve düşüncelerini hissediyorum. Yabancılara tattırdığımız coşkuyu görünce benim de coşkum artırıyor. Ama kelimelerle ifade edilenlerden sonra tam mest oldum.
Teşekkür ederim Nurettin bey,
Estağfurullah diyerek, "İnsigniaTeam" abi ile kardeşin, sevgi ve saygının, dostluğun adı yani AİLEM...
Cemil Abi iyi ki varsın.... clapclap clapclap clapclap
Yorum