Ynt: 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ
Merakınızı hemen gidermek istiyorsanız etkinliklere katılmanızı öneriyoruz.
Anıtkabir ziyareti ile Türkiyenin Kahraman evlatlarını. Canlarını bu cennet vatana feda eden atalarımızı, kahraman anaları, kardeşleri saygı ile andık.
Ulu önderimizin büyük başarılarına şahit olduk. Tarih yazan halkımızın nasıl zorluklar ve fedakarlıklara katlandığını hatırlama ve hatırlatma görevimizi tamamladık.
Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Bu topraklarda bağımsız yaşıyorsak bunu atalarımıza ve Atatürkümüze borçluyuz.
Ankara sakinleri bizim bu etkinliğimize son derece olumlu baktı. Alkış bile aldık.
Katılan organize eden desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler.
Evet arkadaslar oncelikle bugun hayatiminnen guzel ve ozel gunlerinden birini gecirdigimi belirtmek istiyorum. Cogu zaman duygulandik hatta gozlerimiz doldu. Bir kez daha Atamizin ne kadar buyuk bir insan , bir lider ,bir devlet adami ve buyuk bir Turk oldugunu anladik.
Oncelikle bu organizasyonda yanimizda olan tum arkadaslarimiza ozelllikle de bu soguk kis kosullarinda yanmizda olan İstanbul ve Bursadan gelen arkadaslara tesekkur ederim. Ayrica yine tamamina yakininin katilimlarini gerceklestirdigi Ankara grubuna ve yine bizlerle birlikte olan astrali arkadaslarimiza tesekkuru bir borc bilirim.
Butun bunlarin yaninda bizi ta kapidan itibaren karsilayip butun bulusma srasinda yanmizda olan Anitkabirin askeri personeline ve komutanlarina ne kadar tesekkur etsek azdir.
Sabah ankamallde toplandiktan sonra İstanbul grubundaki arkadasarimiz arabalarini yikatirken bayrak hazirliklarimizi tamamladik. Saat 11:00 gibi konvoy halinde yola ciktik. Etraftaki insanlarin bakislarini gormeniz gerekirdi. Cok guzel goruntuler enstanteneler vardi. Buradan bu seyahat sirasinda surekli camadan sarkip foto ve video ceken Kaan kardeime de cok cok tesekkur ediyorum. Daha sonra konvoyumuz etrafindaki saskin bakislar esliginde Anitkabire ulasti . Kapida komutanlarindan bize yonelik talimat alan asker kardeslerimiz bizi hic bekletmeden iceri aldi, daha iceri girer girmez ben talep etmis olmama ragmen komutanlari vasitasiyla ayarlanan 2 adet er arkadasimiz rehberlik hizmetiicin yanimizda belirdi. Sagolsunlar onlar ve daha sonrasinda nobeti devir alan asker kardeslerimiz butun gunu bizle gecirdi ve bizi bol bol bilgilendirip gunumuzu mukemmel hale getirdiler. Daha once duymadigimiz bircok konud mukemmel bir sunus sekliyle bize rehberlik hizeti verdiler. Bu sirada kendim de dahil bircok team uyemizin gzlerinin dolu oldugunu farkettim. Anlatilan hikayeler hem bi aglatti hem de gogsumuzu kabartti. Mukemmel bir gezinin ardindan Anaranin onemli mekanlarinda tur show yaptik. İnanimaz ilgi uyandiran konvoyumzun kkni opel Turkiye nasil oder bilmiyorum. Daha sonrasinda ise konvoyumuz Engin kardesimizin mekanina ulasti. Orda da hos sohbet ve ynen gzel yemekler esliginde gunun yorgunlugunu attik. Hemen ardin da İstnbullu arkadaslarimizi yolcu ettik. İnsallah da sag salm gittiklerinin haberlerini bekliyoruz.
Tekrar olacak ama demeden duramayacagim. Bugun aramizda olup gune renk katan butun tea ailesine kuvugunden buyugune bol bol tesekkurler. Ayaginiza yureginize emeginize saglik. Tekrar baska bir team ailesi bulusmasinda gorusmek uzere. Saygilar sevgiler
13 Kasım 2011
Öncelikle katılım gösteren şehir dışından gelen ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizi onurlandırdılar, tüm katılanlara çok teşekkür ediyorum kendi adıma. Çok onurlandırıcı, çok manevi değer taşıyan bir organizasyondu. Güzel muhabbetler ettik. Ankara'da Ulus, Kızılay, Bahçeli, Beşevler, Balgat gibi semtlerde kendimizi, fan club'ümüzü çok iyi gösterdik. Çok alkış, beğeni topladık tüm gün.. 20 araç katılım gösterdi gerçekten konvoy çok keyifliydi. Locadan izleme şansını yaşayan tek ben olsa gerek urock Anıt kabire araçlarımızı dizmemiz ve Atamızı ziyaret etmemiz çok onurlandırıcıydı. Oradan yemeğe geçtik ve çok güzel keyifli bir yemek yedik. Bir çok fotoğraf çekildi bu etkinlikte, hepsini en kısa sürede sizlerle paylaşacağız. İyi bir gün geçirdik. Günün sonunda Emre Abi'min yaşadığı ufak aksilik biraz canımızı sıksa'da herkes keyifli ve mutlu idi. Çok teşekkür ediyorm kendi adıma Insignia Team!
obaa clapclap Utku beyle Kaan kardeş
Cemil abimize de misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekürler. Sağolsun beni karşılayıp, lezzetli ve muhabbeti güzel bir kahvaltı ile ağırladı. En sonunda da tekrar yolcu etti.
Cemil abiye posterler , afişler yaka kartları için teşekkür ederim.
Emre kardeşimize de bayraklar icin teşekkür ederiz.
Mehmet abiye de mükemmel resimleri için.
Bu emek ve üretimler bize kurumsal ve ileri düzey bir kimlik katıyor.
Sıkı bir Takım olduğumuzu belirtiyor.
Bu buluşma ile birlik ve beraberliğimizi simgelemiş olduk.
Hem Insigniateam hem de Türkiye olarak.
Katılan , Katılmak İsteyip katılamayan kendisi olmasada aklı ve gönlü bizimle Anıtkabirde olan Abilerim kardeşlerim,
Hepinize ayrı ayrı Teşekkür ederim Ankara dışından Fedakarlıkla uzun yol kat eden Ankara ekibini bu özel günde yalnız bırakmayıp bizlerle beraber bir aile edası ile yan yana yürüyen yollarda halkımıza örnek teşkil edecek şekilde Türk bayraklarıyla direksiyon sallayan Herkese en içten dileklerimle Teşekkür ederim...
Anıtkabir bir çok gurubu misafir etmiştir belki belki bizden sayıca kalabalık olan fun club'lar arabalarını dizmiştir Otoparkına ama biz büyük bir aile gibi orda Atamızının huzurundaydık Arabalardan çok birbirini hiç tanımayan üyelerimiz bile abi kardeşti bugün Tek amac için bir çok güzel insan ordaydı,
Anıtkabiri rehber eşliğinde gezme tarihi buram buruma içimize çekmek kah duygulanmak kah onurlanmak günün anlam ve özetiydi benim için...
Engin kardeşimizin Öz Ciğer 52 Mekanında güler yüzle ve eksiksiz ağırlanmak ise günün bütün yorgunluğunu alırcasına keyifli ve özeldi burdan kendisine göstermiş olduğu güleryüz ve sağladığı kolaylıklardan ve gönlünün zenginliğinden ötürü ayrıca Teşekkür ederim...
Kaan kardeşimin yol boyunca camdan cıkıp cıkıp konvoy fotoları cekmesi,Ankaranın ayazına meydan okurcasına elini deklanşörden sakınmamasıda takdire şayandı açıkcası Aslan kardeşim Ellerine emeğine sağlık...
Tam tamına 500 Resimle geliyorum arkadaşlar biraz vakit alacak ama bende ki resimler hem gözünüze hem gönlünüze hitap edecek ve beklediğinize tam anlamıylla değecek türden,
Günün sonunda ufak bir aksilikle arka tamponum yerinden cıktı ve ekzostum yere indi ama diyorum ki böyle bir günde böyle güzelliklerin içinde bir nazarlık mahiyetinde bu yaşanmasa idi olmazdı Allah beterinden bütün abilerimi kardeşlerimi korusun...
Ankaradan Yola cıkmış evlerine gitmek üzere direksiyon başında olan abilerimiz kardeşlerimiz sağ salim evlerine varsın iyi haberlerini alalım yeterlidir
Katılan, katılamayan emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Fazla lafı uzatmadan, Profesyonel çekimlerin sitede yayımlanması biraz uzun süreceğinden Merakınızın giderilmesi için benim küçük makina ile çektiğim fotoğrafları sizlere sunuyorum. (boyutlarını 800x600 olarak değiştirdim)
Resimlerin tek bir yerde toplanması için bu link altına aldım.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Ellerine sağlık Cemil abi çok güzel fotolar
mesajının bir kopyasını Kaan'ın açtığı konuya da ekleyebilirsentüm fotoları düzenli olarak bir araya getirebiliriz;
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Orjinal yazı sahibi: cagri
Ellerine sağlık Cemil abi çok güzel fotolar
mesajının bir kopyasını Kaan'ın açtığı konuya da ekleyebilirsentüm fotoları düzenli olarak bir araya getirebiliriz;
Teşekkürler Çağrı kardeşim yine Orijinal Dosyaları sana gönderirim
Yorum