Ynt: 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ
Mehmet hocam hosgeldin aramiza. Bu saatten sonra Ankara grubunun bir ferdisin. Ben sana simdi ankara insigniateam grubunun uymasi gerekn kurllari yaziyorum
1- oncelikle aracimizi saygi ve sevgi cercevesinde dikkatli sekilde suruyoruz muhaha
2- herhafta sonu duzenlenen bulusmalara katilim zorunludur muhaha
3- en az 1.5 hatta 2 porsiyon yemek zorunludur hiho
4- bir sonraki buyuk turkiye bulusmasi icin yer konusunda istisarede bulunmak gereklidir muhaha
5- bulusma yonunda gaza getirme cumleleri kurmak zornludur
Simrilik bu kadar yeter . Bazi seyler de yasanarak ogrenilir. Gerisi kisinin kendi ogrenme yetenegine kqlmistir. Saygilar sevgiler muhaha muhaha urock :P
Evet yola cikacak arkadaslara simdiden iyi yolculuklar dileyelim. Allah kazasiz belasiz sizleri buraa ulastirsin. İstanbul tarafindan gelecek dostlar icin son tahminler soyle ....istanbuldan duzceye kadar yagisli sonra ise bulutlu bir yolculuk sizeri bekliyor. Genelde 0 derce v civarlarinda seyredecek hava sicakligi nedeniyle gizli buzlanmaya dikkat. Kolay kolay yagisla birlikte olmaz ama yine de dikkatli olmanizi Tavsiye edelim.saygiar sevgier
herkeze iyi yolculuklar diliyorum kısa sürede yetişmeye çalışcağınız için lütfen dikkat edin ankarada araçlar dikkat buzlanma olabilir uyarısı veriyor. bende buradan uyarayım sabah erken saatlerde aman dikkat
Orjinal yazı sahibi: ersin_58
Herkese iyi yolculuklar diliyorum.
Orjinal yazı sahibi: Onat89
herkeze iyi yolculuklar diliyorum kısa sürede yetişmeye çalışcağınız için lütfen dikkat edin ankarada araçlar dikkat buzlanma olabilir uyarısı veriyor. bende buradan uyarayım sabah erken saatlerde aman dikkat
Teşekkürler arkadaşlar sağ salim inşallah gidip döneceğiz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orjinal yazı sahibi: ersin_58
Herkese iyi yolculuklar diliyorum.
Orjinal yazı sahibi: Onat89
Sabah saat 06:15 gibi Fatih, Stormm Murat, Sufyan, Bülent ve Kamil'i TEM de arkalarından su dökerek yolcu ettim.
Mehmetçik Vakfı'ndaki bu kısa süreli sabah buluşmasında Neşter Kamil'in ev yapımı Ihlamur'u da ayrı bir güzeldi. Teşekkür ediyorum.
Bolu'da Sufyan abi'yi doyurup gelecekler inşallah
Yorum