Ynt: 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ
Bu organizasyon basligini her gordugumde inanilmaz katilmak istiyorum, anitkabire en son gityigimde ortaokuldaydim sanirim. keske altarnatif olusturucak bir planim olmasa..Tekrar kutluyorum super dusunulmus.
Dikkat, dikkat 4 derecede su donmaya başlar 0 derecede buz olur. Turbolar sever soğu ama lastikler sevmez. Bu ısı degerlerinde Viyadük ve köprülerde buzlanma kaçınilmaz. Bir de ortalık acemi sürücü kaynıyor. Çok dikkatli olmak gerekiyor. Keyfli ve huzurlu bir yolculuk olur inşallah.
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Devlete para lazım bize ..(yol su elektrik olarak (kol gibi) geri dönüyor ) yada sürat ypmiyacaksınız kardeşim Çorum Ankara arası 90 la uykun gele gele süreceksin
Benim gibi...:P
abi o yolun tamamı (onarım olan kısa bölümler hariç) 110 limitli yol, ben 110'a dayanamıyorum 90'la ne yaptın ya
Şimdiden Ankara dışından gelecek olanlara "HAYIRLI YOLCULUKLAR" diliyorum. Lütfen! DİKKATDİKKATDİKKAT
Ankara bugün oldukça güneşli fakat düne nazaran oldukça soğuk. Yanınıza kalın giyecekler almayı unutmayın.
Ayrıca, "Yaka Kartı" olanlar yanlarında getirmeyi unutmasınlar.
Takip edebildiğim kadarıyla organizasyona katılacak yeni üyelerimiz için de Yaka Kartlarını hazırladım.
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Şimdiden Ankara dışından gelecek olanlara "HAYIRLI YOLCULUKLAR" diliyorum. Lütfen! DİKKATDİKKATDİKKAT
Ankara bugün oldukça güneşli fakat düne nazaran oldukça soğuk. Yanınıza kalın giyecekler almayı unutmayın.
Ayrıca, "Yaka Kartı" olanlar yanlarında getirmeyi unutmasınlar.
Takip edebildiğim kadarıyla organizasyona katılacak yeni üyelerimiz için de Yaka Kartlarını hazırladım.
Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
Arkadaşlar büyük gün geldi çattı. İstanbul'dan katılacak arkadaşlar toplanma noktası ve saatinide belirleyelim artık son saniyeye bırakmayalım.
Muratcım dün fatih saat ve rotayı belirlemişti, ona göre hareket ediyoruz işte.
Bülenti saat 05 00 te bahçeşehirden alıyorum 05.20 de fsm çıkışındayım 05 30 mehmetcik teyiz 06 00 da da bursadan hakan izmit batı çıkışında buluşacağız. sen sufyan abiyi 05 15 te alacakmışsın galiba aldığım bilgiye göre geç kalmayın fsm ye sonra
Yorum