Duyuru

Collapse
No announcement yet.

13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ

Ben tek kisiyim halat ile cekerim MURATi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Orjinal yazı sahibi: Funkyair
      Ctesi den haberleselim
      Pazargec olabilir
      Acik kahvalti icin sapanca berceste tek gecerim
      Ya bisey diyeceyim ankara 450 km
      Kahvalti haric ortalama 150 kmh yapsak 3 saat
      Kahvalti icin 1 saat yeter mi ?
      Alternatif ikinci yer bolu dağı Uçarın yeri 10 numara
      Otoyoldan cikmayalim Murat 100 ile gelecekmis

Yorum

please wait..
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bekliyoruz tamam
          Yoksa Murat 124 ile mi gelecek

Yorum

Ya abilerim kardesleeim yine son gune kalmaan team aiesinin ozverili calisma anlayisini ortaya koymussunuz. Saygilar haha haha haha clapclap clapclap clapclap Bu arada opiste tanistigim astrali arkadaslara da katilimlarini bekledigimizi ve cok mutlu olacagimizi belirtmek isterim.onlara da saygilar sevgiler
            Daha once de belirttigim gibi kis lastikleri olayina lutfen dikkat ediniz saygideger İstanbullu Kocaelili Bursali Merzifonlu kisacasi kuzeyden gelecek uyelerimiz. Kar yagisi guzergah uzerinde beklenmiyor deniyor ancak cankurtaran mevkiinde ben az da olsa sorun cikma ihtilmali goruyorum.kis lastigi taktirmayi dusun,eyenler ise lutfen yanlarinda zincir bulundursun. Lazim olmasa bile ceza yeme riski var. Bu arada sizler icin bugun kucuk bir arastirma yaptim. Su an benim kullandigim ve cok memnun oldugum kumho lastiklerin 18 jant fiyati yaklasik 290 lira. Bu fiyat da oldukca uygun. Lutfen isatnbulda kar yagmiyor demeyin bu lastiklerin karla direkt iliskisi yok. Kis olmasi ve7 derecenin altini gormesi yeterli.saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
              Dün murat 100 km sbt.cruize giderim diyordu bilemiyeceğim
              Abi dün öyle dedim ama bugün Edirne'ye giderken denedimde olacak iş değil. Ben size uyarım merak etmeyin yada siz bana uyarsınız

Yorum

140 a sabitledinizmi 3 saat civarı yolda geçer.. 35 dk kahvaltı ıvız zıvır toplam çıkış varış zamanı 4 saat 6 gibi çıkılsa 10.00 oradayız 5.30 gibi çıkılırsa 140 km/h dan şağıya bile gidilir
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Kahvaltı için bencede Berceste uygun Otoyoldan çıkarsak çok zaman kaybederiz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                    Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                    Dün murat 100 km sbt.cruize giderim diyordu bilemiyeceğim
                    Abi dün öyle dedim ama bugün Edirne'ye giderken denedimde olacak iş değil. Ben size uyarım merak etmeyin yada siz bana uyarsınız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                      140 a sabitledinizmi 3 saat civarı yolda geçer.. 35 dk kahvaltı ıvız zıvır toplam çıkış varış zamanı 4 saat 6 gibi çıkılsa 10.00 oradayız 5.30 gibi çıkılırsa 140 km/h dan şağıya bile gidilir
                      Sufyan abi sen 5:15-5:20 arası hazır ol bence.. Erkenden çıkalım bugünkü yakıt ortalamasından sonra çok hızlı gitmeyi düşünmüyorum açıkcası. Bu arada Nurettin'le nasıl buluşacağız?

Yorum

Nurettin benim arkalarda alırız onuda
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Son hava raporu pazar sabahi sadece istanbul yakinlarinda yagmur oldugunu boludan sonra cok bulutlu havanin oldugunu gosteriyor. Yani bulusmaya engel yok. Saygilar sevgiler

Yorum

Murat seninle haberlesiriz biz Sufyan abi ile komşu sayılırız...05.30 da son bulusma noktasinda olmamiz iyi olur.
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                              Murat seninle haberlesiriz biz Sufyan abi ile komşu sayılırız...05.30 da son bulusma noktasinda olmamiz iyi olur.
                              Tamam sen zaten Sufyan abiye yakınmışsın ben sizi alırım 5:15 gibi ordan devam ederiz..

Yorum

Arkadaslar,

Eger son dakika bir degisiklik olmaz ise,
                                %90 olasilik bizde gelecegiz.

Ben+ esim+ oglum ve kizim ile bu anlamli gune istirak edebilmek icin organize olmaya calisiyorum.

Olgac ?

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                                X