Ynt: 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
Ctesi den haberleselim
Pazargec olabilir
Acik kahvalti icin sapanca berceste tek gecerim
Ya bisey diyeceyim ankara 450 km
Kahvalti haric ortalama 150 kmh yapsak 3 saat
Kahvalti icin 1 saat yeter mi ?
Alternatif ikinci yer bolu dağı Uçarın yeri 10 numara
Ya abilerim kardesleeim yine son gune kalmaan team aiesinin ozverili calisma anlayisini ortaya koymussunuz. Saygilar haha haha haha clapclap clapclap clapclap Bu arada opiste tanistigim astrali arkadaslara da katilimlarini bekledigimizi ve cok mutlu olacagimizi belirtmek isterim.onlara da saygilar sevgiler
Daha once de belirttigim gibi kis lastikleri olayina lutfen dikkat ediniz saygideger İstanbullu Kocaelili Bursali Merzifonlu kisacasi kuzeyden gelecek uyelerimiz. Kar yagisi guzergah uzerinde beklenmiyor deniyor ancak cankurtaran mevkiinde ben az da olsa sorun cikma ihtilmali goruyorum.kis lastigi taktirmayi dusun,eyenler ise lutfen yanlarinda zincir bulundursun. Lazim olmasa bile ceza yeme riski var. Bu arada sizler icin bugun kucuk bir arastirma yaptim. Su an benim kullandigim ve cok memnun oldugum kumho lastiklerin 18 jant fiyati yaklasik 290 lira. Bu fiyat da oldukca uygun. Lutfen isatnbulda kar yagmiyor demeyin bu lastiklerin karla direkt iliskisi yok. Kis olmasi ve7 derecenin altini gormesi yeterli.saygilar sevgiler
140 a sabitledinizmi 3 saat civarı yolda geçer.. 35 dk kahvaltı ıvız zıvır toplam çıkış varış zamanı 4 saat 6 gibi çıkılsa 10.00 oradayız 5.30 gibi çıkılırsa 140 km/h dan şağıya bile gidilir
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Orjinal yazı sahibi: Sufy
140 a sabitledinizmi 3 saat civarı yolda geçer.. 35 dk kahvaltı ıvız zıvır toplam çıkış varış zamanı 4 saat 6 gibi çıkılsa 10.00 oradayız 5.30 gibi çıkılırsa 140 km/h dan şağıya bile gidilir
Sufyan abi sen 5:15-5:20 arası hazır ol bence.. Erkenden çıkalım bugünkü yakıt ortalamasından sonra çok hızlı gitmeyi düşünmüyorum açıkcası. Bu arada Nurettin'le nasıl buluşacağız?
Son hava raporu pazar sabahi sadece istanbul yakinlarinda yagmur oldugunu boludan sonra cok bulutlu havanin oldugunu gosteriyor. Yani bulusmaya engel yok. Saygilar sevgiler
Yorum